Coin – un singur card pentru toate cardurile tale

Autor: -

Mai sunt 7 zile in care poti sa iti precomanzi cardul Coin la jumatate de pret (50 $). Pe acest card se pot inregistra mai multe carduri de fidelizare (cardurile bancare cu chip din europa nu sunt inca suportate) pe care le poti controla ulterior cu un smartphone conectat la internet (iOS sau Android).

Ganditi-va cat de util este un astfel de card si ca nu mai trebuie sa ai cu tine in portofel toate cardurile de fidelizare de la farmacii, cinematografe, hypermarketuri, benzinarii etc.
Nu trebuie intotdeauna sa ai si telefonul cu tine pentru a utiliza cardul coin insa aplicatia pentru smartphone te poate anunta daca l-ai uitat undeva, conectivitatea efectuandu-se prin conexiunea bluetooth. Mai multe detalii despre cardul universal coin puteti gasi aici.

Livrarea cardului se va face incepand iulie 2014.

Pentru a comanda cardul coin accesati link-ul de aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Comentarii to Coin – un singur card pentru toate cardurile tale

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*