Reduceri la KFC direct de pe smartphone

Autor: -

In momentul de fata clientii KFC pot beneficia de reduceri si gratuitati prin doua aplicatii mobile Vreau KFC si mobuy. Pe langa aceste aplicatii si studentii sub 26 de ani pot beneficia de reduceri de 5% prin cardul ISIC.

Aplicatia Vreau KFC este creata pentru KFC si ofera un discount de 10% la orice produs KFC daca strigi foarte tare in microfonul smartphone-ului tau timp de 5 secunde. Practic poti beneficia de oricate cupoane foarte simplu doar tipand aproape de microfon. Ulterior inregistrarea poate fi share-uita pe Facebook.

Aplicatia este disponibila pe iOS si Android.

Aplicatia mobuy ofera reduceri la mai multi parteneri, insa lista aceasta s-a actualizat in ultimele luni. Pentru a se activa oferta trebuie insa sa te aflii langa un magazin KFC. Pentru cei care prefera meniul Smar, oferta de mai jos este mai buna. Recunosc inca nu am apucat sa folosesc oferta din aceasta aplicatie.

Aplicatia este disponibile pe iOS si Android.

Daca mai stiti alte aplicatii de reduceri pentru segmentul food va rog sa mi le impartasiti aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*