Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cat rezisti sa asculti colinde fara sa aprinzi ecranul telefonului (P)

59 sec read

blogger image 11101781201
blogger-image-11101781201-169x300-1552565

Un prieten glumea cu mine spunand ca, daca nu am mai folosi smartphone-uri ar trebui sa ne elibereze cineva asa-zise certificate de handicapati, deoarece pur si simplu suntem dependenti de smartphone-uri. Aduceti-va aminte ultima data cand ati cautat o adresa folosind harta fizica din Pagini Aurii sau cand ati fost prin tara cu masina si v-ati ghidat dupa o harta? Aplicatii mobile precum Google Maps, Foursquare sau TripAdvisor ne ajuta foarte mult sa descoperim locuri noi si sa ajungem mai repede la destinatie.

Si totusi, ce-ar fi daca zilele acestea am lasa telefonul de o parte si am petrece timpul alaturi de cei apropiati. Sau pur si simplu sa ne deconectam de la notificarile PUSH si de la refresh-ul din pagina de Facebook. Aplicatia Craciun Linistit de la Vodafone ne provoaca sa vedem cat de mult timp putem rezista departe de telefonul mobil. Aplicatia iti cronometreaza timpul cat ai stat departe de telefon. Regulile sunt simple, pornesti aplicatia si lasi telefonul pe masa. Aplicatia inregistreaza timpul cat nu utilizezi telefonul, iar dupa ce te lasi prada viciului, vei putea share-ui recordul obtinut prietenilor pe Facebook.

blogger-image-5304685402-169x300-9134680Link descarcare iOS
Link descarcare Android

Revin la titlu pentru ca cei de la Vodafone s-au gandit si cum ai putea sa stai departe de smartphone cand chiar nu ai ce face si au introdus o serie de colinde interpretate de artisti cunoscuti printre care Inna, Antonia sau Andrei Leonte (castigatorul primei editii X Factor – emisiune sponsorizata de catre Orange 😛 ).

P.S.
Si pentru ca anul trecut am fost blogger oficial al show-ului tv X Factor, va invit in seara aceasta cu ora 20 sa vizionati finala X Factor pe Antena 1.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.