Workshop Samsung „Fotografia de strada”

Autor: -

Sambata aceasta, pe 1 februarie, incepand cu ora 10, Aurel Rapa impreuna cu cei de la Samsung va asteapta la Muzeul Grigore Antipa in sala expozitiei digitale de fluturi pentru a va impartasi cateva din secretele fotografiei de strada.

Workshop-ul  „Fotografia de strada” va fi impartit in doua etape: una teoretica, ce va avea loc in Muzeul Antipa si o alta practica, ce va continua in Piata Victoriei si pe Soseaua Kiseleff.

Fotograful Aurel Rapa foloseste de ceva timp un Samsung GALAXY S4 Zoom, cu zoom 10x, si va prezenta cateva instantanee de pe strada. Voi participa si eu la workshop si voi veni cu S4 Zoom-ul meu, iar pe langa acest device unic, participantii la workshop vor putea testa si aparate mirrorless precum Samsung NX300 si Samsung NX20, impreuna cu obiectivele grandangulare si prime: 10mm Fisheye, 12-24mm, 16mm f2.4, 30mm f2.0, 45mm f1.8. Intrarea este libera.

Am urcat pozele de la workshop intr-un album pe pagina de Facebook a blogului.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*