Filme si TV pe mobil prin aplicatia Orange TV Go

Autor: -
Orange a lansat anul trecut platforma Orange TV prin tehnologia DTH. Din septembrie, atat abonatii Orange TV, cat si clientii de voce care beneficiaza de unul din abonamentele Pantera, au acces la platforma Orange TV Go direct de pe mobil, prin intermediul aplicatiei cu acelasi nume, disponibila pe iOS si Android.

Toti abonatii Pantera au acces la un pachet care ofera 17 posturi TV: Kanal D, TVR 1, TVR 2, National TV, Transilvania Look HD, TVR 3, TVR International, B1, RomaniaTV, Realitatea, N24 Plus, TVR news, Transilvania Live HD, Favorit, Etno, Taraf, Trinitas. Lunar, posesorii abonamentului primesc suplimentar 1GB de date pentru navigare in aplicatia Orange TV Go, pe site-ul tvgo.orange.ro si pe site-ul dailymotion.com.

Abonatii Orange TV care au si un pachet de voce asociat abonamentului TV beneficiaza de trafic gratuit dupa cum urmeaza:

  • Abonatii Local HD, World HD sau Universe HD primesc 1 GB de trafic de internet suplimentar
  • Abonatii Local HD+, World HD+ sau Universe HD+ primesc 3 GB de trafic internet suplimentar. 

Traficul de internet poate fi utilizat in aplicatia Orange TV Go, pe tvgo.orange.ro si pe dailymotion.com

In aplicatia Orange TV Go ai acces aproape la toate posturile TV incluse in pachetul tau Orange TV Go, mai putin la posturile trusturilor PRO TV si Antena Grup, care vor putea fi vizionate in viitor, cel mai probabil din aplicatiile lor dedicate. Pe langa aceste canale, ai acces la ghidul TV al posturilor, la camerele video de pe partii, la filmele disponibile pe platforma tvgo.orange.ro, dar si la continut exclusiv din partea partenerilor Dailymotion, Euronews, RFI Romania, Associated Press, Warner Music, Splash News, IGN.

Foarte important de mentionat, abonatii pachetelor Orange TV HD+ au acces la platformele Voyo si Antenaplay, diferenta platitata pentru cele doua platforme fiind de 3 euro, un pret foarte avantajos avand in vedere ca un abonament lunar pe fiecare din site-urile Voyo sau Antenaplay este 3 euro pe luna. In prezent, clientii care au optat pentru unul din pachetele Local HD+, World HD+ sau Universe HD+ au acces gratuit de pe PC pe site-urile Voyo.ro sau Antenaplay.ro prin autentificarea cu contul Orange.

Astept cu interes o oferta Orange TV Go si pentru clientii prepay, Orange fiind totodata singurul operator care are in portofoliu optiuni cu trafic 4G dedicate clientilor prepay.

Concurs

Pana la sfarsitul lunii ianuarie poti viziona gratuit in exclusivitate de pe PC sau direct de pe smartphone canalul Discovery Turbo Xtra si vei intra automat in cursa pentru a castiga un Renault Clio RS, in valoare de 19.000 euro.

Discovery Turbo Xtra este un canal dedicat pasionatilor de masini.
Pentru a viziona canalul Discovery Turbo Xtra si a participa la concurs, acceseaza site-ul tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarca aplicatia Orange TV Go din App Store sau Google Play pentru smartphone sau tableta. Apoi logheaza-te in aplicatie cu numele de utilizator si parola contului tau online Orange.
Daca nu ai deja un cont online Orange, creeaza-ti unul pe www.orange.ro/contul-meu.
Traficul de internet corespunzator accesarii canalului Discovery Turbo Xtra va fi taxat in functie de planul tau tarifar.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Filme si TV pe mobil prin aplicatia Orange TV Go

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*