Cosmote 4G la Dreamhack 2014

Autor: -


Sunteți invitati si la standul Romtelecom si Cosmote Romania, aflat la intrare, imediat in partea stanga. Aici se vor putea testa la prima mana viteza de 1 Gbps de la Romtelecom sau vitezele 4G de la Cosmote Romania, experiente insotite si de numeroase surprize.

Acesta a fost mesajul pe care l-am primit in mail-ul invitatiei de la Dreamhack. Am ajuns la eveniment cu dorinta de a testa serviciul 4G (stiti obsesia mea) si de la Cosmote si sa vad daca si-au pus la punct noua retea. Odata ajuns la stand tableta din stand-ul Cosmote suporta doar conexiunea Wi-Fi si avea un joc 2048 cu Romtelecom. Am intrebat daca exista vreun telefon 4G si mi s-a raspuns ca nu, doar daca vreau sa testez fibra optica de 1 GB/s de la Romtelecom.

Mesaje si bannere sa avem…

Ultimul afis era de la WC. Unlimited sa fie!

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*