Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

LG G3 – ecran Quad HD si focalizare automata cu laser

1 min read

LG G3 41
lg-g3-41-6780378

Pe 27 mai, LG a prezentat in cadrul unui eveniment desfasurat concomitent in Londra, New York, San Francisco, Seul, Singapore si Istanbul cel mai performant smartphone al momentului. LG  G3 este primul telefon cu ecran Quad HD si cu focalizare automata cu laser (cum gasim pe SLR-uri).

Specificatii LG G3

Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad-Core 2,5 GHz
Sistem de operare: Android, 4.4.2 KitKat
Dimensiuni 146.3 x 74.6 x 8.9mm
Greutate 149 grame
LCD 5,5” IPS, QHD (2560×1440 pixeli)
Conectivitate LTE, Bluetooth 4.0,
Memorie 32 GB Flash, 3 GB RAM
Baterie 3000 mAh
Camera 13 MP principala cu dual-LED flash, autofocus laser VGA secundara

Interfata de pe noul LG G3 a fost simplificata pe ecranul principal afisandu-se 5 elemente pe rand, camera foto de 13 MP are stabilizator de imagine (Stabilizator Optic de Imagine Plus) la care aparent toti ceilalti producatori de smartphone-uri renunta in a-l mai introduce pe smartphone-uri. Si camera frontala de 2,1 MP are cateva imbunatatiri, senzorul de imagine fiind mai mare, pentru a capta mai multe detalii in conditii de luminozitate redusa. Aceasta are si o functie pentru pozele Selfie care face poze la 2 secunde dupa ce se apasa oriunde pe ecran. Difuzorul se aude foarte tare, avand puterea de 1W, iar in ceea ce priveste filmarea, LG a optimizat microfoanele, acestea reducand distorsiunile atunci cand sunetul din incapere este prea puternic.


Acesta ar putea fi primul telefon Android care sa imi satisfaca exigentele si care sa fie capabil sa inregistreze video in concerte fara distorsiuni.

LG G3 are un design metalic lucios, pe care nu se vad amprentele, asa cum se vad pe LG G Flex, de exemplu.

Revenind la interfata de pe LG G3, functia multi-window de pe telefoanele din seria GALAXY nu a fost introdusa, dar in schimb au fost adaugate alte caracteristici importante cum ar fi tastatura redimensionabila, notificarea inteligenta care este asemanatoare cu Google Now si Smart Security prin care putem restrictiona accesul la anumite aplicatii si controla telefonul de la distanta, daca il pierdem.

LG ofera si o serie de accesorii, printre care castile stereo LG Tone Infinim, dezvoltate in colaborare cu Harman / Kardon, dock-ul pentru incarcarea wireless si husa inteligenta QuickCircle, care prin intermediul unui cerc permite controlarea ecranului pentru a trimite mesaje, pentru a verifica ora, pentru a efactua apeluri si trimite mesaje, pentru a realiza fotografii si schimba muzica.
Telefonul se va comercializa pentru moment in trei variante de culoare: negru, alb cu auriu, rosu. Se vehiculeaza un pret de peste 600 $, insa compania nu a transmis un pret concret.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read