Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung GALAXY S5 Active isi face aparitia pe internet

39 sec read

bovxdqwicaaqagr1-4332616

Samsung GALAXY S5 Active apare in mai multe imagini pe internet, dar si in videoclipuri pe YouTube.
Cu toate ca Samsung GALAXY S5 are o protectie impotriva apei si a prafului, numita IP67, Samsung va lansa o varianta mult mai rezistenta decat flagshipul companiei, desi ar fi avut toate motivele sa renunte la aceasta directie mai ales pentru ca vanzarile lui GALAXY S4 Active au fost foarte mici.

Diferente dintre GALAXY S4 si GALAXY S4 Active au fost doar in cazul butoanelor de pe fata telefonului (pe GALAXY S4 butoanele fiind fizice) si al ecranului, care pe GALAXY S4 era Super AMOLED, iar pe GALAXY S4 Active era TFT.

Vestea cea buna pentru viitorii cumparatori ai modelului rezistent este ca Samsung GALAXY S5 Active va beneficia de acelasi ecran Super AMOLED cu rezolutie 1080p ca pe GALAXY S5. Vestile bune continua si atunci cand vorbim despre procesor, care va fi si el identic cu cel de pe GALAXY S5 – adica Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2.5 GHz Krait 400.

Vedeti mai jos si doua hands-on-uri cu un prototip destinat retelei AT&T

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
39 sec read

2 Replies to “Samsung GALAXY S5 Active isi face aparitia pe internet”

  1. Apare Samsung Galaxy S5 Active acuma de Black Friday ? Si daca nu atunci cand apare ?

    1. Problema este ca nu a fost disponibil oficial in Romania, adica a fost adus doar de cateva magazine online. Nu cred ca va fi in oferta Black Friday, mai degreaba varianta S5 simpla.

Comments are closed.