Expozitia World Press Photo 2014 sustinuta de Microsoft

Autor: -

Cea mai importanta expozitie de fotojurnalism, World Press Photo editia 2014, asteapta sa fie admirata pentru cel de-al treilea an consecutiv in Romania, amplasata in Piata Universitatii, Bucuresti, pana pe 29 mai. Expozitia aduce cele mai puternice imagini surprinse de fotoreporteri din toata lumea, iar Microsoft este si in acest an partener.

Expozitia este deschisa zilnic in intervalul orar 11:00 – 21:00 si va invita sa descoperiti locuri si momente inedite.
Biletele costa 10 lei si le puteti cumpara de la intrare sau online de aici.

In cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, Microsoft va organiza o activare in care veti putea crea poze folosind telefoanele Nokia Lumia in cadrul expozitiei.

Hashtag-ul expozitiei este #wppromania

Cateva din pozele expuse le puteti vedea in montajul scurt de mai jos:

Editia World Press Foto din 2014 are o aplicatie oficiala pentru iOS si Android unde puteti afla povestea din spatele fiecarei poze dintr-un video si setarile aparatului foto cu care au fost facute pozele.

Din pacate, Microsoft anul acesta nu a mai dezvoltat o aplicatie dedicata cum a facut la editia din 2013, dar acestia pun la dispozitia posesorilor de telefoane cu sistemul Windows Phone cateva aplicatii care te pot ajuta sa iti perfectionezi abilitatile de fotograf:

Fotor – aplicatie de editare foto pentru utilizatorii Windows 8, cu optiuni de taiere, rotire, ajustare lumina si contrast. In plus, pune la dispozitie categorii extinse de filtre.

Fhotoroom – O aplicatie foto puternica, cu o oferta larga de filtre (75), care iti da posibilitatea sa setezi un timer, sa faci mai multe cadre consecutive si sa faci sharing pe Facebook, Twitter , Flickr si in reteaua Fhotoroom.

Lomogram – aplicatie care iti permite sa alegi cel mai bun efect din seria lomography, dintre cele 72 listate. Dispune, in plus, de 47 de filtre si 49 de optiuni de ajustare, iar aplicatia iti permite sa faci sharing pe Facebook, Twitter, Flickr si Tumblr.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*