Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

CONCURS: Sistem audio Genius 2.1

1 min read

SW A2.1 700 Gift Box 3D 021 jpg
sw-a2-1-700-gift-box-3d-021-4572953

Dragii mei, va mai aduceti aminte de brandul copilariei, Genius? Cu siguranta in tinerete ati folosit un produs Genius – ori boxe, ori mouse-uri sau alte periferice, atunci cand ati achizitionat primele PC-uri.

Pentru urmatoarea saptamana, impreuna cu Genius, fac un concurs care are ca premiu un sistem audio Genius SW-A2.1 700 format din doi sateliti si un subwoofer.

Pentru a participa trebuie sa urmezi toti pasii de mai jos:

  • da like paginii oficiale Genius Romania folosind contul personal de Facebook cu numele real (contul de Facebook trebuie sa aiba minim 6 luni de activitate si sa aiba peste 150 de prieteni)
  • urca pe pagina de Facebook Genius Romania o poza cu un produs Genius DESIGILAT, pe care l-ati achizitionat in trecut si foloseste in descrierea imaginii hashtag-ul #perifericegenius
  • posteaza aici, pe blog, un comentariu cu numele produsului si cu un link catre poza urcata pe pagina de Facebook Genius Romania

Castigatorul il voi anunta pe data de 15 iunie, dupa ce il voi extrage folosind platforma random.org.

Si acum sa va spun cateva cuvinte si despre premiul oferit.
Sistemul are un subwoofer de 4″ de 14 W si 2 sateliti care au putere de 4 W reali fiecare. Impedanta satelitilor este de 4 Ohm si a subwoofer-ului de 6 Ohm. Dimensiunile subwoofer-ului sunt de 130 x 230 x 195, iar difuzorul este situat sub cutie. Pe partea frontala a subwoofer-ului sunt situate butoanele de volum general, de volum al bass-ului pentru subwoofer si jack-urile de iesire audio pentru casti si aux-in, jack pe care il poti folosi pentru a conecta un player audio fara a scoate mufa audio din spatele calculatorului. Butonul de power este situat pe spatele cutiei.

00025-1360341

Sistemul este ideal pentru un desktop pe care il utilizezi intr-o camera de apartament, sistemul facand fata chiar si unei mici petreceri.

Later edit:

Castigatorul concursului este Ovidiu Militaru, comentariul cu numarul 2. Extragerea de pe Random.org o puteti vedea mai jos. Multumesc tuturor celor care au participat. Va promit ca vor urma alte concursuri cat de curand.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.