Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

RDS dubleaza viteza la internet

37 sec read

rds1
Din această luna, RCS & RDS dubleaza vitezele la serviciul de Internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50 si Digi Net Fiberlink 100 pentru clientii persoane fizice existenti, gratuit, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

Pretul serviciilor Digi Net Fiberlink 500 si 1000 va fi redus, reducere de care vor beneficia si abonatii actuali, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.
Clientii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 100 si vor beneficia de viteze de pana la 100 Mbps, fara niciun cost suplimentar.
De asemenea, clientii Digi Net Fiberlink 100 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 200 si vor beneficia de viteze de pana la 200 Mbps, fara niciun cost suplimentar.

Noile tarife ale abonamentelor de internet fix sunt disponibile in tabelul de mai jos:
rds1-5128451
*** impreuna cu serviciile de TV Digital si telefonie fixa sau mobila.
Pentru a beneficia de cresteri si pentru modificarile contractuale, clientii existenti Digi Net Fiberlink pot sa solicite trecerea la noile viteze de acces sau la noile preturi doar in punctele de prezenta RCS & RDS.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.