Fon – internet Wi-Fi gratuit prin Romtelecom

Autor: -

Romtelecom a lansat o solutie gratuita de conectare la internet prin hot-spot-uri in intreaga lume.

Serviciul Fon va permite sa va conectati la peste 13 milioane de retele Wi-Fi private din toata lumea. Retelele sunt partajate de utilizatori obisnuiti care detin routere speciale care folosesc o parte din banda pentru a da internet utilizatorilor Fon.

In Romania, Romtelecom ofera acest serviciu DOAR celor care dispun de routerul Huawei HG 658.

Daca detii un router Huawei HG 458, poti activa serviciul Fon de pe site-ul romtelecom.ro. Vei primi un user si o parola pe care le vei putea utiliza in aplicatia de mobil, numita Fon si disponibila in AppStore sau Google Play, pentru a va conecta la retelele Fon. Serviciul este disponibil doar pe telefoanele mobile iOS si Android, retelele neputand fi accesate de pe laptop-uri.

Principiul este simplu – nu ai routerul si nu share-uiesti net prin el, atunci nu primesti net in afara.
Eu am incercat sa activez acest serviciu, dar pentru ca nu am router-ul necesar nu am putut sa imi configurez contul pentru a ma loga in aplicatia Fon pe mobil.

Asa ca, multumesc Romtelecom pentru inca un serviciu inutil pe care, ca de obicei, toata presa l-a preluat ca subiect mot-a-mot si prezentat frumos, fara sa-l fi testat in prealabil.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Comentarii to Fon – internet Wi-Fi gratuit prin Romtelecom

  1. Salut te rog sp si mie am instalat google play dar nu stiu sa ma conectez pentru a intra cu aplicația telecom ton am datele de

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*