Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Testeaza aplicatia Libon impreuna cu mine

37 sec read

libon1 jpg
libon1-5853779

Un grup restrans de oameni vor testa in premiera in urmatoarea luna aplicatia Libon de la Orange care va aduce functionalitati noi si numeroase alte imbunatatiri cat si compatibilitatea cu aplicatia Joyn proaspat lansata si in Romania (ambele aplicatii au fost create de catre Orange Romania). Pe durata acestei campanii, participantii vor beneficia de apeluri nelimitate in aplicatia Libon catre retele fixe sau mobile din peste 90 de tari din intreaga lume, precum si trafic de internet national nelimitat.

In luna august, va fi disponibila o alta versiune a acestei aplicatii, cu functionalitati noi si numeroase alte imbunatatiri. La sfarsitul campaniei in luna septembrie, vei primi chestionar prin care vei oferi feedbackul tau asupra aplicatiei.

Am doua locuri disponibile in acest program, iar pentru a te putea inscrie trebuie sa ai un telefon cu sistem de operare Android si sa fii client Orange (prepay sau abonament). Regulamentul complet poti consulta aici.

Hai sa testam impreuna aplicatia, am nevoie de la voi de un numar de telefon si de o adresa de e-mail la contact [ @ ] stefanblog.com.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.