Detalii despre oferta Vodafone Roaming pe zi – iulie 2014

Autor: -

Vodafone a redus tarifele pentru abonatii care activeaza optiunea Roaming pe zi, optiune prin care clientii isi pot utiliza minutele, SMS-urile si traficul de internet inclus in abonament sau extraoptiune pentru o taxa aplicata pe zi.

Promotional pana la 31 august 2014 optiunea a fost redusa dupa cum urmeaza:

  • Abonatii Vodafone RED care nu au aceasta optiune inclusa (noile abonamente RED) vor plati o taxa de 1.5 euro/zi redusa de la 3 euro/zi.
  • Clientii care beneficiaza de alte abonamente vor plati o taxa de 1.99 euro/zi redusa de la 3,99 euro/zi.

Mentiuni:  Daca ai activat optiunea Vodafone pe zi inainte de 19 iunie 2014, va trebui sa o dezactivezi din meniul *100# dupa care sa o reactivezi pentru a beneficia de noile tarife reduse cu 50%.

Daca ai fost tarifat conform vehilor tarife dupa 19 iunie, poti lua legatura cu serviciul de relatii cu clientii pentru a discuta eventualitatea unei recalculari.

Clientii cartelei Vodafone vor fi taxati in continuare cu 3,99 euro/zi.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*