UE interzice aspiratoarele de peste 1600 W

Autor: -

aspirator-philips-2100wDe luni 1 septembrie Uniunea Europeana va interzice comercializarea aspiratoarelor cu o putere de peste 1600 W, urmand ca in urmatorii 3 ani sa se intezica si comercializarea celor cu putere de peste 900 W.
Exceptie de la aceasta norma vor face doar aspiratoarele cu spalare care au nevoie de o putere mai mare pentru a functiona.
Toti producatorii vor fi obligati sa incadreze aspiratoarele de pana la 1600 W intr-o clasa de consum energetic de la A la G, clasa care se va calcula si in functie de zgomotul pe care il produce fiecare model de aspirator.
Scopul directivei privind eficienta energetica a UE este ca pana in 2020 consumul de energie sa se reduca cu pana la 20% din totalul de energie.

Daca doriti sa va comandati un aspirator puternic, gasiti oferte la aspiratoare pe eMAG de pana la 40%, pana duminica.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*