Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung Unpacked – inainte de IFA 2014

56 sec read

tempodrom

tempodromAnul acesta particip la al doilea eveniment international Samsung Unpacked, unde astazi se lanseaza Samsung GALAXY Note 4, dar si la targul de tehnologie IFA ce va avea loc zilele acestea in Berlin.

Este primul an in care am reusit sa bifez cele mai importante targuri de telecomunicatii Mobile World Congress – Barcelona si IFA – Berlin. Acum doi ani am ajuns la IFA impreuna cu proiectul Samsung Mobilers la lansarea Samsung GALAXY Note 2.

[button url=”https://www.stefanblog.com/evenimente-internationale/mwc-2014/” target=”_blank” style=”red” size=”medium”] Cititi aici articolele de la Mobile World Congress[/button]

Lansarea Samsung GALAXY S5 a fost cea mai spectaculoasa de pana acum (am scris si un mic reportaj la Zoso pe blog direct de la lansare), insa in aceasta dupa amiaza ma astept la un eveniment care va pune accent pe creativitate si performanta, Samsung mizand pe puterea S-Pen-ului.

In seara aceasta cred ca voi fi singurul blogger care va relata de la lansarea noului GALAXY Note, insa voi incerca sa ajung si la conferinta de presa organizata de catre Sony intr-unul din pavilioanele de la IFA. Conferinta celor de la Sony o puteti viziona si voi aici incepand cu ora 17:15.

Evenimentul Unpacked 2014 care se va desfasura simultan in Berlin, Beijing (Peking) si in New York  va incepe la ora 16, iar live stream-ul il puteti gasi aici.

Incepand cu ora 16 voi scrie un articol de tip LIVE BLOGGING de la Tempodrom din Berlin si va voi prezenta informatii si poze in premiera de la lansarea Samsung GALAXY Note 4.

Ce ati vrea sa aflati despre Samsung GALAXY Note 4 in exclusivitate?

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.