Lucrurile cu adevarat importante

Autor: -

Am depasit teferi intregul lant cu IceBucketChallenge, iar acum inca ne zbatem cu cele 10 carti care ne-au schimbat vietile (contracarata de Galeatacumanele, initiata in mod ironic de niste hipsteri wannabe cool – o sa ajunga si la voi), iar discutiile care s-au iscat sunt despre lucrurile cu adevarat importante in viata si despre usa in spatele careia se ascund adevarul si binele.

#adevarulracoritor este doar la cativa pasi distanta, atata timp cat iti potolesti setea cu un Sprite rece. Asadar, indiferent daca tu crezi ca adevarul il aflam din carti, de pe internet, TV sau de la mai marii intelepti, sunt unele lucruri in care crezi atat de mult incat ai putea chiar sa sfidezi imposibilul.

Impartaseste cu mine o situatie in care ai crezut cu tarie si pentru care te-ai dus (si inca te-ai duce) pana in panzele albe, iar eu o sa iti fac cinste cu un Sprite virtual.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*