Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

SEM Days 2014 – ofer o invitatie la conferinta

1 min read

SEM DAYS

SEM-DAYS

Pe 24-25 septembrie, are loc editia a treia a conferinta SEM Daysla Willbrook Platinum Business & Convention Center, conferinta dedicata specialistilor de marketing si comunicare, brand managerilor si coordonatorilor de business-uri interesati de cresterea performantei in online. Printre speakeri vor fi specialistii de la MOZ, eMetrics Summit, Distilled, Anicca Digital, Google Romania si multi altii.

Discutiile despre ultimele noutati din Search Engine Marketing debuteaza pe 24 septembrie cu prezentarea lui Jim Sterne, fondator eMetrics Summit, despre dedesupturile optimizarii continutului online si modalitati de valorificare a cuvintelor cheie, pentru a atrage trafic relevant. Prezentarile din prima zi vor continua cu subiecte precum inbound si outbound marketing, metode de masurare eficienta a performantei SEO, viitorul in Video Marketing, mituri in Pay Per Click, cum sa folosesti Facebook ca un profesionist.

Cum poti detine controlul asupra reputatiei in motoarele de cautare si schimbarile care au influentat evolutia Search Engine Marketing in ultimul an sunt 2 subiecte ce vor fi intens dezbatute in cadrul celor 2 paneluri de discutii. Ziua 1 se va incheia cu prezentarea lui Tim Resnik, Product Strategy Principal la MOZ, despre utilizarea eficienta a Google Analytics si adaptarea campaniilor SEO in functie de schimbarile Google. Mi-as fi dorit foarte mult sa ajung la aceasta prezentare.

A doua zi a evenimentului este dedicata workshop-urilor in care participantii vor aprofunda notiuni pe care orice specialist in marketing, branding sau comunicare trebuie sa le cunoasca pentru a performa astazi in online:

• Big Data (cei care lucreaza in departamentele de Business Intelligence au o gluma, toata lumea vorbeste despre Big Data dar nimeni nu stie ce este de fapt)
• managementul reputatiei online
• strategii eficiente de SEO
• masurarea rezultatelor in Pay Per Click
• strategii de video & YouTube marketing
• optimizarea strategiilor online
• psihologia conversiilor online

Programul complet in puteti consulta aici, iar accesul in ambele zile ale evenimentului costa 179 euro.

Concurs

Eu o sa fiu la o alta conferinta in acea zi asa ca ofer o invitatie simpla comentatorului care imi va arata cel mai halucinant text optimizat SEO gasit in ultima vreme pe vreun site din Romania. Un exemplu este acesta.

Evenimentul de Search Engine Marketing SEM Days este organizat de SEO Monitor si 2parale.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.