Sfaturi inainte sa treci la iOS 8

Autor: -

ios8Am instalat in urma cu 2 luni verisunea iOS 8 beta 4 si am avut ghinionul de a-mi lasa optiunea de backup automat pornita. Dupa ce am vazut cum se misca, micile noutati si cat de repede se duce bateria pe iPhone 5S, am decis sa ma intorc la iOS 7. Surpriza mare a fost ca am pierdut tot ce aveam pe telefon (backup-ul de pe iOS 8 nu este compatibil cu cel de pe iOS 7)si pentru 2 luni am avut doar strictul necesar de aplicatii instalate.

Inainte de a trece la iOS 8 va recomand sa va faceti back-up folosind iCloud cat si pe iTunes. Gasiti detalii aici.

Foarte important pe iOS 8 aplicatiile de mobile banking inca nu au fost updatate si nu le veti putea utiliza.

Recomand sa faceti update la iOS 8 doar pe iPhone 5S, link-ul de download fiind acesta. Puteti face update atat prin iTunes cat si prin direct de pe iPhone Over-the-Air. Insa la update-ul prin OTA puteti intampina unele erori momentan si trebuie sa aveti minim 4,6 GB (pentru iPhone 4S, 5,7 GB pentru iPhone 5S) spatiu pe telefon.

Toate noutatile introduse pe iOS 8 le gasiti aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*