Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Telekom se lanseaza in Romania oferind servicii quad-play

1 min read

IMG 0003

Incepand cu 14 septembrie Romtelecom si Cosmote Romania devin Telekom Romania, devenind astfel si cel mai mare operator telecom din Romania. Pentru piata din Romania brandul T va oferi pachete all inclusive quad-play (telefonie fixa, telefonie mobile, televiziune si internet) si conceptul multi-screen TV folosind tehnologia Video on Demand (VoD). Operatorul nu a anuntat viitoare investitii in reteaua de telefonie, insa a anuntat un parteneriat cu Samsung prin care va oferi pachete cu telefoane Samsung la preturi avantajoase.

Tot astazi s-a anuntat ca noul iPhone 6 si iPhone 6 + vor veni in Romania in al doilea val de tari care va avea loc in luna octombrie eu pariez pe 17 octombrie.

Telekom Romania intra pe piata si cu conceptul one-stop-shop. Toate serviciile vor veni pe o singura factura.

Mai mult, toate pachetele Telekom Romania vor include acces la noul serviciu Telekom TV interactiv, o platforma de Video on Demand care presupune IP TV, folosind un nou set-top-box, un nou website unde veti putea vedea canalele de pe TV pe www.telekomtv.ro, dar si noi aplicatii de mobil pentru iOS si Android. Parteneriatul dintre Dolce TV si Direct One (cel mai mare furnizor de serivicii de tip broadcasting) va lua sfarsit-noua platforma fiind dezvoltata impreuna cu alti parteneri. Direct One in prezent ofera solutia Dolce TV pentru Romtelcom si Seenow pentru Vodafone.

Noul serviciul Telekom TV este diferit de platforma Dolce TV si aduce in premiera tehnologia Video on Demand, clientii putand oricand inregistra o emisiune, putand viziona programe in modul picture-in-picture si totodata pot schimba device-ul de pe care vizioneaza un post/film/serial intre tableta, smartphone, laptop sau TV reluand continutul de la acelasi moment. Nu se stie sigur daca toate canalele de pe TV se vor regasi si pe celelalte platfome. Traficul de date efectuat in reteaua mobila Telekom prin aplicatia mobila Telekom TV nu va fi tarifat.

Noua oferta Telekom mobil, este mult mai proasta fata de vechea oferta Cosmote. In mintea consumatorilor a ramas aboanmentul de 15 euro redus de la 31 euro care oferea 2 GB de trafic de date si nelimitat apeluri si SMS-uri nationale. Primele reactii le gasiti aici.

Oferta-telekom-mobil

Mai jos gasiti noua oferta simplificata Telekom Romania pentru televiziune, internet, telefonie fixa si mobila.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Telekom se lanseaza in Romania oferind servicii quad-play”

Comments are closed.