Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week – saptamana 20-26 septembrie – ep 21

1 min read

gadget week saptamana 20 26 sept

Inainte de a comenta stirile saptamanii, va anunt ca Victoria pune la bataie 2 copii ale jocului Diablo 3 pe care le puteti castiga daca comentati pe Facebook la aceasta postare.

1. Samsung Galaxy Alpha este disponibil in Romania la toti operatorii inainte de lansarea lui Galaxy Note 4.
Telefonul suporta 4G+ (viteze de download de pana la 300 Mbps). Ecranul este de 4,7 inch, dar in mana se simte mult mai bine fata de iPhone 6, iar camera foto este de 12 MP. Il puteti comanda de pe:
Vodafone.ro – 545 euro
Orange.ro – 545 euro
Telekom.ro – 2400 lei
eMAG.ro – 2900 lei

2. Microsoft a cumparat jocul Minecraft pentru 2,5 milioane de dolari. Super Mario nu se vinde?

3. Nexus 6 apare in cateva imagini si urmeaza sa fie lansat de catre Motorola poate chiar luna aceasta. Ecranul va fi de 5,92″ si daca va fi asa de mare va concura doar cu GALAXY Note 4. Sper ca Google sa lanseze si un Nexus 6 mini pe care sa il poti purta in buzunar.

4. HTC va lansa o camera sub forma de ranga =)) sunt curios daca va fi comod de tinut pentru a filma cat mai drept.

5. In asteptarea lui GoPro Hero 4, Polaroid Cube este o alternativa pentru camerele GoPro mult mai accesibila la 99$. Fara display, din cauciuc, pare foarte usor de montat pe orice suprafata.

6. Samsung pregateste lansarea unui model asemanator cu Samsung GALAXY Alpha, insa cu specificatii middle-end care se va comercializa la un pret mult mai accesibil. Modelul se va numi GALAXY A5. In saptamanile ce urmeaza o sa testez si un GALAXY Alpha de care sunt foarte impresionat la prima vedere.

7.  Device-uri care vor primi update-ul Android L sunt:
Samsung Galaxy S5 și Galaxy Note 4, Google Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10, LG G3, versiunile Google Play ale telefoanelor Samsung Galaxy S3, HTC One M7 si One M8, Samsung Galaxy Note 3, Tab 4, Tab, Tab Pro, Motola Moto X, Moto G, LG G Pad 8.3, Sony Xperia Z Ultra.

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana