Aplicatie de browsing pentru restaurantele McDonald’s dezvoltata de iCenter

Autor: -

Acesta este un mic demo al unei aplicatii disponibila pe tabletele iPad Air din restaurantul McDonald’s Unirii. Aplicatia este foarte simpla si intuitiva, avand o pagina principala cu bookmark-uri catre principalele pagini de socializare, catre serviciile GMail si Yahoo si catre cateva joculete online. Foarte util la aceasta aplicatie este ca atunci cand vei pleca din restaurant ai optiunea sa te deloghezi de la toate site-urile pe care le-ai accesat apasand un singur buton care inchide sesiunea.

Cel mai probabil vom vedea aceasta interfata si in alte restaurante McDonald’s cat de curand.

Aplicatia este creata de catre Tudor Octavian Ana pentru cei de la iCenter. Tudor este creatorul uneia dintre cele mai frumoase aplicatii pentru iOS – TaxiChecker.

Mi-as dori sa vad aceasta solutie implementata in mai multe restaurante, mall-uri sau alte spatii de recreere. Ganditi-va ca puteti monetiza investitia in tablete oferind scurte reclame pentru utilizatori inainte de a le permite accesul la internet.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*