Reduceri la PCGarage – aniversare 9 ani

Autor: -

Aseara pe la ora 3 noaptea am intrat pe PC Garage sa vad reducerile cu ocazia aniversarii a 9 ani de activitate. Primele oferte evident au fost la componentele interne pentru PC-uri, doar PC Garage este site-ul online preferat al gamerilor.

O oferta foarte buna pe care nu am vazut-o la competitori este acest laptop de la Dell care este printre singurele cu dimensiuni sub 15″, cu procesor Intel i5 Haswell si placa video de 2GB dedicata la un pret sub 3000 de lei. Laptopul Dell Vostro 5470 cu procesor i5 este redus cu 25 lei fiind disponibil la 2577 lei.

De pe site mi-am mai cumparat o husa de iPhone 5 la 39 lei si un rack pentru HDD-ul laptopului foarte accesibil la cativa zeci de lei.

La ora aceasta inca mai sunt foarte multe produse disponibile pe stoc. Spor la cumpoaraturi.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*