Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Concurs: Internet & Mobile World 2014

1 min read

IMW2014

IMW2014Evenimentul Internet & Mobile World revine pentru al treilea an consecutiv si se pare ca are toate sansele sa readuca pe piata din Romania spiritul CERF din anii 2000. In acest an ofer 3 invitatii celor interesati de solutiile digitale, mobile si software disponibile in acest moment in Romania. Evenimentul IMWorld 2014 va avea loc in perioada 8-9 octombrie la Romexpo unde se vor prezenta peste 1400 de solutii de business si aplicatii. Pe langa expozanti vor exista si prezentari pe 4 scene cu 100 de speakeri dintre care 30 sunt veniti din strainatate.

Telekom Romania va prezenta solutii de tip machine to machine (M2M) dezvoltate de companie.

MasterCard va prezenta, pentru prima data în Romania, portofelul electronic MasterPass  si vor discuta despre alte solutii inovatoare de plata, precum cele prin QR Codes sau mPOS-uri.

Avandor va lansa ”Avandor Consumer Profiling”, o platforma de big data care se integreaza foarte usor cu activitatile de marketing digital.

ANYMEDIA va prezenta instrumentul de marketing direct „FreeWiFi” prin care companiile pot sa isi creeze propria baza de date cu clienti reali si sa comunice personalizat cu acestia.

GTS Telecom va prezenta serviciul GTS Anti DDoS, care asigura monitorizare si protectie impotriva atacurilor DDoS (Distributed Denial of Service).

Samsung Electronics va prezenta noua divizie B2B – Samsung Enterprise Business Division.

Vizitatorii InfoCentrului ANCOM vor putea afla mai multe detalii despre aplicatiile si serviciile dezvoltate de autoritate pentru utilizatorii telecom, precum Veritel.ro, aplicatia cu ajutorul careia utilizatorii pot compara gratuit toate ofertele de telefonie si internet disponibile pe piata in acest moment, sau serviciul de portabilitate a numerelor de telefon, care le permite utilizatorilor sa schimbe furnizorul de servicii de telefonie, pastrandu-si in acelasi timp numarul de telefon.

Start-up local SocialEyes va prezenta oferta sa de servicii specializate in community management.

La sectiunea gadgeturi vom avea parte de prezentari in premiera pe piata romaneasca de la imprimante 3D: Makerbot Replicator 2, Ultimaker 2, UP Plus2 si UP!Mini la prima tableta Mozilla, dispozitiv care nu a fost înca lansat nici pe piata internationala.
Pe langa acest dispozitiv, pasionatii de gadgeturi vor putea testa si cateva drone profesionale, printre care Phantom 2, Phantom 2 Vision Plus si Spreading Wings S900, dar si ochelarii inteligenti de la Google care au fost prezentati si anul trecut. Pe langa tableta Mozilla la IMWorld 2014 va fi prezentat si smartphone-ul Cloud FX, care a fost lansat in cadrul Mobile World Congress 2014.

Programul conferintelor poate fi consultat aici, iar bilete pot fi achizitioante in functie de panel-urile la care doriti sa participati de aici.

Concurs

Pentru a intra in posesia uneia din cele 3 invitatii trebuie sa te abonezi la newsletter folosind acest link si sa imi spui un top 3 gadgeturi pe care ai vrea sa le testezi la IM World 2014. Pe langa cele mentionate in articol si Telekom Romania va aduce cateva smartphone-uri, asa ca ai de unde sa alegi.

Concursul se incheie pe 6 octombrie ora 20.

Bafta tuturor!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

4 Replies to “Concurs: Internet & Mobile World 2014”

 1. 1. Samsung galaxy Note 4
  2. Iphone 6
  3. Sony Xperia Z3

 2. 1. Orice produs din tehnologia VR. Sunt curios din pct. de vedere comparativ cu Oculus Rift, cum se comporta.
  2. OnePlus One. Hype prea mare, ma intreb de ce.
  3. Moto G.

  Though, acea tableta Mozilla, sounds awesome!

Comments are closed.