Lansarea Samsung GALAXY Alpha in Romania

Autor: -

Samsung a prezentat Samsung GALAXY Alpha primul telefon care are structura metalica intr-un moment foarte bun in care Apple are o criza imensa de imagine la nivel mondial (da, este la moda sa te duci intr-un Apple Store si sa indoi un iPhone 6 sa vezi cu ochii tai daca este la fel ca pe net).

Rama metalica de pe Samsung GALAXY Alpha este desprinsa dintr-o placa metalica mai mare, fiind ulterior decupata si finisata. Rama isi pastreaza proprietatile chiar si dupa procesul de vopsire, pentru ca in final aceasta sa fie slefuita cu diamant (procesul de anodizare). Din prezentarea pe care a avut-o acest model, Samsung a lasat impresia ca GALAXY Alpha este cel mai rezistent telefon al companiei,  fiind supus unui proces de control al calitatii prin care implica mai multe teste de rezistenta , precum: dropt test, bending test si twist test.

Acesta va fi cu siguranta urmatorul meu telefon deoarece este cel mai mic telefon care are implementata functia multi-window. Samsung GALAXY S5 mini nu are implementata aceasta functie, iar GALAXY S5 are un ecran foarte de mare de 5,1 inch, eu fiind adeptul telefoanelor cu ecran de maximum 4,7 inch. Este totodata si mult mai usor fata de Samsung GALAXY S5, cantarind 115 grame fata de 145 grame. Am testat pentru cateva zile si noul model iPhone 6 insa pe GALAXY Alpha il pot tine mult mai bine in mana fara sa am senzatia ca il pot scapa in orice moment.

Singurele dezavantaje pe care le pot vedea la prima vedere sunt ecranul care are doar rezolutia HD si lipsa certificarii IP67 care l-ar proteja impotriva apei si a prafului.
Revin cu mai multe detalii despre Samsung GALAXY Alpha intr-un viitor review.

Pret

Vodafone.ro – 545 euro
Orange.ro – 545 euro
Telekom.ro – 2400 lei
eMAG.ro – 2900 lei

IMG_0121.JPG

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*