Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Nelimitat in orice retea + 1,5 GB pentru 6 euro la Cartela Vodafone

44 sec read

nelimitat in orice retea 15 gb p

Later update:
O noua oferta la Cartela Vodafone!
Reincarca acum cu 12 euro credit si ai timp de doua luni:

 • Nelimitat min/sms in retea,
 • Nelimitat min/sms nat,
 • 200 intl fix si mobil
 • 1.5GB/luna.

Tasteaza *100# ramura Contul meu, Optiuni active, Dezactivare oferta, reincarca cu minim 12 euro si trimite SMS gratuit la 4970 cu textul Nelimitat12.
Oferta valabila pana la 24.11.2014. Creditul de 12 euro se retrage odata la 2 luni, practic luna a doua fiind tot timpul gratuita optiunea.


Vechea oferta:
Pana pe 31 octombrie Vodafone are cea mai buna oferta telecom care este disponibila pe piata in acest moment, iar oferta este la cartela Vodafone.
Oferta este valabila timp de 12 luni si include:

 • minute si SMS-uri nationale NELIMITAT;
 • 200 de minute internationale pe mobil in Europa;
 • 1.5 GB de internet pe mobil.

Pentru activare, reincarca 9 EURO, dezactiveaza optiunea curenta, daca ai una deja activata si trimite SMS la 366 cu codul 16925.
Nu este scam, dupa ce ai trimis SMS-ul vei primi urmatoarele mesaje de confirmare:

oferta-nelimitat-vodafone

In plus pentru 12 luni poti beneficia gratuit de serviciul de streaming audio Zonga la cartela Vodafone. De acum traficul efectuat in aplicatia Zonga este contorizat si se scade din optiunea inclusa. Pentru abonatii Vodafone traficul ramane in continuare gratuit.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

86 Replies to “Nelimitat in orice retea + 1,5 GB pentru 6 euro la Cartela Vodafone”

 1. 9 euro cu sau fara TVA ? citisem un comentariu pe alt blog ca ar costa de fapt 11 euro.

 2. NU CRED CA SE FACE RECLAMA LA OFERTA DEOARECE ACEASTA VINE IN O ANUME FORMA : ITI VINE MESAJ PE TELEFON DE LA VODAFONE DUPA CE TI-@I ACTIVAT DEJA O OPTIUNE (CUM AM EU LA 6€) PENTEU A O INLOCIUU PE PRECEDENTA ••• CE REZULTA? ––-LOGIC PLATESTI ACESTI 9€ PLUS CAT A COSTAT OPTIUNEA DEJA ACTIVATA. –– ORICUM EU SPUN CA E O OFERTA FOARTE BUNA….

 3. salut nu ai idee pentru aceasta oferta trebuie sa fii utilizator cu ceva vechime in retea sau merge si daca imi cumpar o cartela noua cu numar.

  1. O poti activa pe orice cartela, iar daca ti se activeaza o oferta automat cand ai cumparat cartela poti solicita creditul inapoi anuland acea extraoptiune

 4. Buna, ce ai scris lasa putin loc de interpretare. Oferta are perioada de gratie 12 luni si trebuie sa reincarci lunar cu 9 euro pentru a obtine minutele/sms-urile nelimitate sau incarc o data cu 9 euro si timp de 12 luni am aceste benficii?

  1. O fi lasat el loc de interpretare, dar tu crezi ca ai fi primit 12luni oferta cu doar 9euro?

 5. Hmm , azi deja e 31 . Oare mai e valabila oferta? Ca zice pana pe 31 , nu scrie nimic de inclusiv :))

  O sa dau azi o fuga pana la vodafone sa vad daca mai e valabila sau nu , ca sa nu iau cartela degeaba .

 6. Salut! Nu stii, e valabila pt orice sim pre-paid, sau doar pt cele „cu vechime”? Daca imi iau azi un sim, o pot activa, oare?

 7. Uops, my mistake, am citit in alta parte si am postat aici 😀
  My bad, sorry

 8. Testată și merge! Am dezactivat opțiunea pe care o aveam (Youth 6), am încărcat cu 9 euro și am trimis smsul. Imediat am primit confirmarea activării noii opțiuni.
  Mersi Ștefan!

 9. Salut . Ai idee la ce viteza este internetul care vine in aceasta extraoptiune ?

 10. In screenshot se vede clar cuvantul „extroptiunii” in loc de ” extraoptiunii” deci treaba e clara…fake/frauda. Nu luati in seama, Vodafone nu cred ca face greseli de genul asta 😉

 11. Am facut-o si eu chiar pe 31.10, foarte tare treaba, nu ma așteptam sa meargă. S-a activat instant si am primit cei 1.5GB net plus toate cele. Mulțam pt info 😉

 12. Toti cei care ati activat aceasta oferta in luna Octombrie, va loc sa recititi articolul, oferta este disponibila acum la 6 euro/luna.

 13. Salut Stefan,

  Pentru 6euro/luna nelimitat este cea mai buna oferta de pe piata + calitatea VDF

  Existau la inceput unele zvonuri ca oferta se activeaza doar pentru cei selectati si au primit sms-ul.
  Pana la urma este valabila pentru toata lumea ? (vreau sa ma portez cu 3 numere si este f. important)

  Si am mai citit pe forumuri ca au extins si ar fi pana pe 24 noiembrie, poti sa confirmi te rog ?

  Multumesc

 14. Salut Ștefan.
  1. Ai idee dacă oferta se poate activa și din creditul deja existent pe cartelă sau doar pentru credit nou cumpărat? (Adică dacă am deja 12€ credit)
  2. Odată activată opțiunea necesită 12€ credit odată la 2 luni, corect?
  3. Odată activată opțiunea poate fi reactivată din creditul existent și care a fost primit prin transfer de credit?

  Aștept cu interes răspunsurile tale!
  Mulțumesc.

  1. 1. Da poti activa optiunea si cu creditul deja existent
   2. Da, prima luna ti se retrag 12 euro credit, a doua luna se activeaza gratuit, a treia luna trebuie sa ai 12 euro in cont in ziua reactivarii optiunii.
   3. Da.

   1. E sigur …la fiecare 2 luni plătești 12E sau după a treia luna plătește 12E pe luna.

  2. Astazi mi am activat oferta cu 4 euro…si merge fra probleme. Este o oferta pt cateva judete… norocul meu ca e si Gorjul printre ele

    1. Am sunat la *100# si e in meniu acolo… e vba de o cartela cu minute catre spania si italia. Jud BC BT BV BR BZ CS CT DJ GJ HD IS NT SV TL VS VN. asa scrie pe cartela

    2. Am dat 20 lei pe o cartela cu nr si 5 euro credit, dupa care am activat extraoptiunea cu 4 euro si mai am 1 euro credit ramas. Cei de la vdf nu prea stiu/vor sa discute despre ea, eu am aflat de la un bun prieten care lucreaza acolo. Partea buna e ca se poate face si portare, un prieten si a portat 3 nr din cosmote la oferta asta. E valabil doar pt cei ce o activeaza pana la 01.01.2015. Orice alte detalii, va voi raspunde

     1. cum se activeaza optiunea platind doar 4 euro?
      ce mesaj trimiti, unde?

     2. Victor ne poti spune ce fel de cartela sau pe orice sim nou cu numar merge activata aceasta optiune cu 4 euro ? Multumesc !

 15. Salut. Va redau discuția pe chat purtată azi cu cineva de la relatii clienți.
  Vodafone: Buna! Cu ce te pot ajuta?
  Eu: Bună ziua. Am văzut pe internet o oferta /extraoptiuni de care as fi interesat. Aveți aceasta ofertă la prepay: nelim. min&SMS naț, 200min intl fix&mobil, 1.5GB trafic de date pt 6E? Vreau detalii. (https://www.stefanblog.com/2014/11/oferta-cartela-vodafone.html)
  Vodafone:Este necesar sa faci o reincarcare de 12 euro si vei avea Oferta 2 luni
  Vodafone:Aceasta contine: NELIMITAT la minute și SMS-uri în rețea; – NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale: – 200 de minute internaționale pe fix și mobil; – 1.5 GB trafic de date.
  Vodafone:Activarea se face prin SMS gratuit la 4970 cu textul Nelimitat12. Cei 12 euro se retrag la 2 luni, de aici și costul lunar de 6 euro pe lună. O noua reincarcare se va face in a treia luna
  Eu:Trebuie indeplinita vrei condiție de vechime sau de alt fel?
  Vodafone: Nu.

 16. Functioneaza. Am activat pe o cartela pe care era activa optiunea de 6 euro. S-a activat fara probleme. Dupa activare am dezactivat optiunea de 6 euro. Beneficiile au ramas active pana la expirare, dar tinand cond ca acum este nelimitat de fapt doar internetul si minutele internationale mai sus utilizabile.

 17. Spuneti-mi va rog daca si-a activat vreunul dintre voi pe vreo cartela optiunea aceasta zilele trecute, ma refer STRICT la LUNA NOIEMBRIE !!! si daca mai e valabila ???

 18. ” Referitor la promotia nelimitat12 cu sms la 4970 am primit un raspuns de la userul Vodafone care imi confirma urmatoarele :

  Buna,
  Poti activa oferta pana pe 02.12.2014.
  Multumesc, ”

  Discutia preluata de pe un forum.

 19. salut, uite ce mesaj primesc cand dau sms cu nelimitat12 la 4970 :
  „A aparut o eroare in prelucrarea cererii. Te rugam sa incerci din nou in cateva minute sa activezi extraoptiunea dorita.”
  mai e valabila oferta ?

 20. eu am reusit si activat’o pana in ora 24,/stefan te poti interesa te rog daca intr’adevar e valabila pana pe 2 ?

 21. BUNA STEFAN
  O INTREBARE DACA SE POATE: E sigur …la fiecare 2 luni plătești 12E ? sau după a treia luna plătește 12E pe luna MIE CEI DE LA RELATII CLIENTI AU SPUS CA DIN A TREIA LUNA PLATESTI 12E PE LUNA. MULTUMESC ANTICIPAT

 22. Mi-am activat-o eu acum ( 30-11-2014). Mi-am dezactivat Nelimitat9 mai intai, am primit confirmare, am reincarcat cu 12 euro si am activat Nelimitat 12.

 23. „Nelimitat12” cu 12 Euro la fiecare 2 Luni (cele impare), adica 6 Euro Lunar, are 24 de recurente lunare.
  Chiar si Du. 07 Dec., si-a activat-o cineva.

  Exista informatii cum ca „Nelimitat12” este acuma disponibila (cel putin, Vi. 05 Dec. si Sa. 06 Dec. a fost)
  chiar si cu numai 4 Euro Lunar, insa Nu se stiu: Textul pt. activare si Numarul Scurt la care trebuie trimis.

 24. Eu mi-am activat oferta veche Nelimitat 9 chiar la sfarsitul lui octombrie. Ieri am primit un mesaj ca Vodafone imi rasplateste fidelitate si imi ofera Nelimitat 7 daca trimit SMS, bla bla bla. Bineinteles ca am ignorat mesajul, doar ca peste o ora de la mesajul initial am primit altul in care era anuntat ca mi s-a activat Nelimitat 7 (cu toate ca nu aveam credit suficiet…abia ce se reinnoisem Nelimitat 9 la inceputul lunii). Am dezactivat Nelimtiat 7 din aplicatia de pe telefon MyVodafone, dar acum daca dau mesaj la *123# in mesaj imi insira ambele optiuni (Nelimitat 9 si 7) cu componentele lor si la amblele este mentionat ca nu se mai reinnoiesc.

  A mai patit cineva asa?

  1. A functionat Nelimitat 12 in 5 decembrie. Exista Nelimitat 5(doar 300MB si fara minute internationale) prin sms la 321. La activare Nelimitat 5 a dezactivat Nelimitat 12, deci experienta m-a costat 17 euro. Nu stiu daca e doar in unele judete sau pt. cartele cu vechime mare. Oricum, multumim Stefan!

  1. Alex eu as fi interesat cum putem lua legatura unu cu celalalt !

 25. salut! azi, 29-12-2014, am reincarcat cartela cu 12 euro. am dezactivat optiunea pe care o aveam, am trimis sms la 4970 cu textul: Nelimitat12 si a mers. alte detalii nu nu cunosc…ma refer la ce si cum trebuie incarcat dupa. succes!

 26. a mai incercat cineva aceasta optiune in 2015? mai este valabila?

 27. Am avut optiunea Nelimitat12. In 19 ian 2015 mi-a expirat. Si la reinnoire imi cerea 12 euro doar pt o luna, nu doua. Nu mai am mesajul, dar era specificat clar.
  Stiti cumva daca se mai poate activa Nelimutat12 acum in 2015????

  1. Internetul la extraoptiunea nelimitat12 este 4G dar ai nevoie de un sim 4G si daca dupa activarea sim-ului tot nu merge trebuie sunat in centrala sa-ti deblocheze 4G-ul.

  2. Se mai poate activa nelimitat12 si acum doar ca la tine problema a fost ca ai avut activata extraoptiunea in noiembrie si multe din activarile de atunci au fost cu probleme astfel ca din luna a 3-a te taxa eronat cu 12 euro pe luna.Intra aici :https://www.facebook.com/vodafonero?fref=ts scrie un mesaj privat si vei fi contactat iar problema ti se va rezolva.Trebuie dezactivata extraoptiunea pe care o ai acum doar din centrala dupa care o reactivezi tu ca prima data prin sms la 4970 cu textul nelimitat12.Bafta!

 28. Salutare,

  Mai este de actualitate oferta ? un prieten de-al meu a activat-o acum 2 luni si a functionat insa as vrea sa stiu daca mai este valabila si acum , daca aveti idee.

  Multumesc ,

   1. stefan mai este valabil si azi optiunea nelimitat9 daca da zimi si mie unde sa trimit sms multumesc anticipat

 29. Oare e de durata treaba asta? ma intereseaza sa portez un numar vodafone din Digi inapoi in Vodafone si vreau sa stiu sa nu bat drumurile degeaba.

   1. Am portat numărul din Digi în Vodafone. A costat 33 ron cartela cu credit actual 7 euro valabil ian.2016 La *123# îmi spune ca mai am bonus portare nelimitat sms și minute nationale, reînnoire peste o lună, cost reînnoire 0euro. Am sunat la rel cu clienții, și mi-au zis ca bonusul are reînnoire gratuită 2 ani. Chiar atât de recunoscatori să fie vodă?

    1. Credit 7.00 Euro expira la 04/01/2016. Din Bonus50 (expira la 05/11/2015) mai ai: 34 min/SMS nat si min intl fix UE + 50.00 MB internet national; Din Bonus Vorbesti, Net primesti (expira la 05/11/2015) mai ai: 1.00GB internet mobil; Din BONUS PORTARE (reinnoire la 05/11/2015, cost 0.00 Euro) mai ai: Nelimitat minute si SMS nationale.

 30. Nu îmi urmați exemplul, încă, momentan am bonus portare nelimitat minute+sms nationale plus o extraoptiune de 2euro care include 500min VDF, dar sunt tarifat pt. Minute și sms naționale din creditul cartelei. La al treilea consultant consultat de rel clienti m-a informat ca bonusul e valabil doar cu o extraoptiune de 6euro, deci bonusul e de marketing. Am depus sesizare, să văd dacă se sesizează vrun vodă.

 31. Eu am ales Digi Mobil abonament. Cu 1.92 euro am 200 naționale și internaționale fix/mobil, 5GB internet și nelimitat în rețea. Fără sms național. Sunt mai sigur asa. Plătesc abonamentul cu cardul online.

Comments are closed.