Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Telefoane Philips in oferta Digi Mobil

1 min read

00011

China Electronics Corporation, producatorul telefoanelor Philips si RCS & RDS lanseaza doua smartphone-uri dual-SIM Philips I928 si Philips Xenium I908.

Inainte de a va prezenta specificatiile celor doua modele si oferta Digi Mobil, vreau sa va spun cu ce se diferentiaza brand-ul Philips fata de ceilalti producatori de telefoane. Cateva modele Philips beneficiaza de tehnologia Xenium, prin care aceste telefoane au o autonomie foarte mare, pana la 1 luna timp de asteptare si pana la 8 ore timp de convorbire. Champion este gama de telefoane Xenium, care ofera o perioada extinsa de utilizare de pana la 2 luni in stand-by si pana la 16 ore timp de convorbire.

gama-xenium
Philips I928 si Philips Xenium I908 au specificatii tehnice asemanatoare, camera principala fiind de 13 megapixeli cu lentile F2.2, care capteaza imagini decente dupa cum puteti observa mai jos:

Modelul Xenium I908 este fabricat dintr-un metal solid, cu o latime de 70 mm si o grosime de doar 8,8 mm, iar I928 are pe spate un capac din policarbonat cu o textura care imita pielea, grosimea acestui model fiind de numai 7,9 mm.

Philips Xenium I908

Specificatii-Philips-i908

La acest model mi-a placut foarte mult textura capacului de pe spate si dimensiunea ecranului de 5″. Softul Android este modifcat, insa la prezentarea celor doua telefoane a fost mentionat faptul ca telefoanele suporta update-uri prin tehnologia OTA (over-the-air). Sistemul de operare este  Android 4.4.2.

Philip I928

Philips-I928

Bateria este aceeasi de 3000 mAh, dar datorita ecranului de 6″, autonomia scade un pic – la 9 ore in stand-by. La acest model am fost impresionat de marimea foarte mare a iconitelor si a tastaturii, telefonul fiind perfect pentru cei cu probleme de vedere.

Ambele smartphone-uri vor fi disponibile exclusiv in oferta Digi Mobil, la contractarea abonamentelor Digi Mobil: Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat si pot fi precomandate incepand de astazi, 11 noiembrie, in punctele de prezenta si magazinele proprii RCS & RDS, din Contul MeuDigi.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414.

Digi-mobil-philips

Pretul telefonului Philips Xenium I908 este de 1.199 Ron (TVA inclus), iar Philips I928 costa 1.349 RON (TVA inclus), indiferent de abonamentul Digi Mobil Optim pentru care opteaza clientii.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

2 Replies to “Telefoane Philips in oferta Digi Mobil”

  1. Salutari!
    Cum se tine la autonomie Philips I908-ul? Ma gandesc sa il trimit la garantie pe al meu avand o autonomie foarte mica, 12 ore pentru baterie de 3000 mAh.

    1. Salut, 5 zile fara SIM, 2 zile cu SIM folosit e-mail, Facebook, notificari. Review-ul in postez maine. Iti recomand sa il duci la service si sa nu incerci sa scoti bateria, este lipita de telefon.

Comments are closed.