Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

12 luni gratuite in aplicatia Zonga pentru utilizatorii Cartelei Vodafone (P)

1 min read

zonga

zonga

Vodafone pariaza din nou pe aplicatiile mobile si ofera clientilor prepay, Cartela Vodafone, acces gratuit in aplicatia mobila Zonga powered by Vodafone, timp de un an de zile. Aceasta este o premiera pentru industria telecom din Romania, mai ales in zona serviciilor prepaid. Traficul de date efectuat prin aplicatia Zonga de catre utilizatorii prepay este de acum contorizat insa noile extraoptiuni iti ofera pana la 5 GB trafic de date la un tarif lunar de pana 12 euro.

Oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, se aplica clientilor Vodafone care utilizeaza o cartela Vodafone activa, iar aceasta trebuie sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Clientii cu abonament care utilizeaza aplicatia Zonga beneficiaza in continuare de trafic gratuit in reteaua Supernet Vodafone.

Daca inca nu stii ce face Zonga si de ce o sa fie de nelipsit din telefonul tau, o sa iti spun cateva avantaje ale utilizarii acestei aplicatii. Zonga pune la dispozitia utilizatorilor peste 25 de milioane de melodii si albumele complete a peste 1.800.000 de artisti romani si straini, totul LEGAL. Eu utlizez intens aceasta aplicatie pe iPhone, nu imi incarc tot spatiul din telefon cu melodii si playlist-uri pentru ca ascult toata muzica favorita prin streaming online fara sa salvez vreo melodie. Pentru cei care recomanda varianta YouTube, va pot spune ca aplicatia Zonga are un consum de trafic de internet de aproape 10 ori mai mic decat YT si consuma de 3 ori mai putin din autonomia bateriei. In plus, aplicatia YouTube necesita sa tii tot timpul ecranul smartphone-ului pornit. Tot din aplicatia Zonga puteti asculta stream-ul emisiunii Dobro Show in fiecare dimineata, Strong Radio fiind si el inclus in lista de radiouri online alaturi de Radio Guerrilla. Spre deosebire de aplicatiile asemanatoare, in Zonga veti gasi o colectie bogata de artisti romani si, in exclusivitate, cateva formatii romanesti underground precum Subcarpati.

Aplicatia Zonga are acum 25 milioane de melodii si peste 1.8 milioane artisti romani si straini. 60% din ce se ascultă pe Zonga se face prin intermediul unui smartphone, aplicatia Zonga powered by Vodafone fiind disponibila atat pe PC cat si pe dispozitivele iOS, Android si Windows Phone.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

5 Replies to “12 luni gratuite in aplicatia Zonga pentru utilizatorii Cartelei Vodafone (P)”

  1. CUM SA FAC SA IMI INSTALEZ SI EU APLICATIA ZONGA PE PC-ul DE ACASA.

Comments are closed.