Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Asistenta rutiera 9695 prin aplicatia auto.ro

1 min read

IMG 1573

Auto.ro lanseaza in parteneriat cu 9695 serviciul Asistenta rutiera, iar cei care au instalata pe mobil aplicatia auto.ro pot plati direct din aplicatie cardurile de asistenta rutiera 9695.
Plata cu ajutorul aplicatiei auto.ro se face prin card bancar sau SMS direct din aplicatie, fara a utiliza alte aplicatii/browser web.

Cardurile de asistenta rutiera 9695, disponibile in aplicatia de mobil Auto.ro, au acoperire geografica atat in Romania, cat si in Europa, inclusiv in Turcia Europeana. Prin activarea cardului de asistenta rutiera, soferii se vor simti oricand in siguranta deoarece vor avea acces la serviciile oferite pentru orice problema ar putea intampina cu masina: pana, depanare, tractare, start baterie, pana carburant, inlocuirea vehiculului, deblocare, plus multe alte servicii suplimentare in functie de tipul de card ales. Serviciul se adreseaza celor care au masini inmatriculate in Romania, cu o vechime de maxim 10 ani.
Eu am, spre exemplu, tractarea inclusa gratuit in polita de asigurare CASCO, numai ca atunci cand mi s-a stricat alternatorul si am sunat la firma de tractare mi s-a spus ca puteam beneficia de acest serviciu gratuit doar daca aveam o masina cu o vechime de 8 ani (pentru defectiuni tehnice, doar in caz de accident beneficiam de tractare gratuita). Avand in vedere ca masina mea are 9 ani, cardul de asistenta rutiera 9695 este ideal pentru mine inca un an, iar firma garanteaza ca intr-o ora ajunge la interventii in orase, iar in doua ore in afara localitatilor pe tot teritoriul Romaniei.auto-asistenta

Procesul de plata a cardului de asistenta rutiera este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza datele masinii, achita prin card bancar sau SMS si primesc confirmarea, respectiv dovada platii, prin e-mail. Cardul poate fi achizitionat pentru o perioada de 15 zile sau 1 an, pretul acestui serviciu incepand de la 30 lei. Oferta completa de carduri o gasiti aici.

Va recomand cardurile pentru 15 zile pentru perioada concediilor, mai ales pentru ca iarna si-a intrat in drepturi si pot aparea probleme. Un alt motiv pentru care va mai recomand sa le achizitionati prin aplicatia auto.ro este avantajul de a putea plati parcarea in anumite orase, cumpara rovinieta sau, in cel mai rau caz, de a plati o amenda rutiera direct din aplicatie.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.