Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

HBO gratuit in acest weekend

37 sec read

umbre

Posturile HBO si HBO HD vor fi transmise necodat de catre toti operatorii de cablu si DTH de pe teritoriul Romaniei catre toti abonatii.

In acest weekend veti putea urmari productiile locale In deriva si Umbre, maratonul True detective in fiecare seara incepand cu ora 00:30, filmul Fading gigolo sambata seara de la 20:35 si filmul Getaway, duminica seara incepand cu ora 20.

Pentru fanii serialului Umbre care au vazut doar primele doua episoade pe YouTube, duminica HBO va difuza incepand cu ora 22:00 episodul 6 al serialului. Pentru cei care nu au vazut primele episoade va pot spune eu mai multe: in serialul Umbre, personajul principal Relu (Varu’ din reclamele tocmai) este un taximetrist recuperator, un fel de Ray Donovan de Romania, aducand un pic cu atmosfera din serialul Baieti buni. Primele doua episoade pot fi urmarite gratuit pe YouTube sau pe platforma HBO GO disponbila online, pe mobil si smart-tv-uri, dar despre platforma o sa va dau mai multe detalii intr-un viitor articol.

Pana atunci, spuneti-mi la ce v-ati uitat in weekendul cu HBO gratuit.

 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.