Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cel mai frumos vis implinit cu ajutorul unui operator telecom

48 sec read

cel mai frumos vis implinit cu a

Dupa ce a renuntat la sponsorizarea echipei McLaren cu 75 milioane $/an, Vodafone a anuntat in 2014 programul global de brand #FIRSTS. Programul promoveaza initiativa internationala “Pitch your first” prin care Vodafone ii incuraja pe oamenii din 10 tari, inclusiv Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul tehnologiei.
Campania a inceput in luna mai, iar in luna iunie initiativa a fost promovata printr-un concert in Piata George Enescu unde Zdob si Zdub, alaturi de Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan au cantat live. Concertul a fost urmat de un spectacol de proiectii multimedia, inspirat de poze trimise de public.

Romanii care au avut idei ambitioase au putut inscrie pe site-ul www.firsts.com pana pe 15 august.
Primul proiect romanesc ales in campania Firsts a fost aplicatia lui Adrian Hadean „Taste of Romania„. In aplicatie gasiti retete culese din toata Romania de catre Adrian Hadean si Razvan Exarhu.

Sveatoslav Vizitiu din Cluj a propus anul trecut pe site-ul www.first.com visul sau de a face Wing Walking, adica sa zboare in picioare pe un avion si sa transmita experienta cu prietenii prin tehnologia 4G.
Vodafone l-a ales si l-a trimis in Seatlle unde acesta a zburat in picioare de la peste 4500 metri, cu o viteza de 270 km/h, pe un avion Boeing Stearman din 1943.

https://www.youtube.com/watch?v=C0tSGfKHqHU

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.