Google Earth Pro gratuit pentru oricine

Autor: -

Functiile premium ale aplicatiei Google Earth sunt de acum disponibile gratuit pentru orice utilizator. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati acest formular sau sa va autentificati folosind adresa de e-mail impreuna cu seria de licenta GEPFREE.
Aplicatia Google Earth poate fi descarcata de aici pentru PC si MAC.

Google Earth Pro va ofera posibilitatea de a printa poze la rezolutii foarte mari, instrumente pentru a masura cladiri si terenuri si aici cred ca va fi de folos celor care se ocupa de cadastru, dar si arhitectilor. O alta functie interesanta care este de acum gratuita este inregistrarea video a tururilor virtuale in format HD. Un instrument ideal pentru agentiile de turism sau pentru cei care vor sa isi planuiasca o calatorie in detaliu.

La final sper doar sa nu profite si teroristii de acest instrument digital.
google-earth-pro

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*