Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Desperados Wild Apres-Ski Party

1 min read

10959684 924263840946788 5725139673658680963 n

Pe 21 februarie va vor bucura de ultimele zi de ski din acest sezon si voi ajunge pentru prima data pe anul acesta pe partia din Sinaia. Explicatia este simpla si imbina perfect utilul cu placutul, adica skiul cu distractia. Desperados organizeaza sambata Apres-Ski Party in doua locatii pe partiile din Sinaia.

De anul trecut, berea Desperados cu gust de tequila sustine constant comunitatile pasionati de sporturi extreme, iar dupa petrecerea #desperadoswildwake dedicata pasionatilor de wakeboarding, #desperadoswildkite si #desperadoswilddirt, sambata aceasta Desperados organizeaza prima petrecere la munte – o invitatie pentru iubitorii sporturilor de iarna sa se dezlantuie.

desperados-wild-apres-ski

Desperados Wild Apres-Ski Party va incepe la ora 11:00 dimineata la apres ski-ul H2O, situat la baza partiei Valea Soarelui, la cota 1700. Muzica si atmosfera vor fi intretinute de Dj Luca si va exista un show de barman’s flair, iar cele mai importante 2 elemente pe partie in aceasta sambata vor fi soarele de pe timpul zilei, si berea Desperados la finalul partiei.

(null)

De la ora 16:00 pana la 20:00 atmosfera se muta la apres ski-ul H2O situat la cota 1000, la gondola din Sinaia, la baza partiei noi, unde Dj Pin Pin ii asteapta pe insetatii de adrenalina cu dansatoare, bere cu aroma de tequila, un perete de gheata cu sticle Desperados si niste surprize secrete – pe care le veti descoperi venind pe partie. Fara pitoni de aceasta data 🙂

Daca va remarcati ca fiind suficient de wild si pusi pe distractie pe partie puteti primi un Golden Ticket care va asigura accesul la un party secret, care va avea loc tot sambata seara in Sinaia, incepand cu ora 22:00. O echipa Desperados va sta cu ochii pe voi si va pandi fiecare atitudine wild de pe partie, insa un alt mod de a castiga un Golden Ticket la party-ul secret sau bere Desperados este sa accesati aceasta aplicatie de pe Facebook si sa raspundeti la 5 intrebari simple.

Va astept la ski si daca nu v-am convins sa veniti si voi la Desperados Apres-Ski Party, promit daca ajungeti sa va filmez pe partie cu selfie-stick-ul si GoPro-ul!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.