Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 8-14 februarie 2015 – ep 41

54 sec read

gadget week saptamana 8 14 febru

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana la MWC 2015 unde voi merge impreuna cu Victoria si de unde va vom prezenta cele mai noi gadgeturi.

Stirile saptamanii 8-14 februarie 2015:

1. Cu ocazia Safer Internet Day, ce a avut loc pe 10 februarie Google a oferit 2 GB spatiu de stocare gratuit in Google Drive celor care efectuau un security check up contului Google.

2. Allview a lansat smartphone-ul dual-SIM Jump cu o carcasă rezistenta la apa si un design special. Telefonul seamana la desing un pic cu modelele HTC si are o baterie puternica de 2000 mAh. Pretul modelului Jump este de 599 lei si poate fi precomandat folosind acest link.

3. Ochelarii inteligenti de la Sony ar urma sa fie prezentati la MWC, acestia se numesc SmartEyeGlass si sunt destul de asemanatori cu Google Glass fiind deasemenea bazati pe realitate augmentata.

4. LG va prezenta la MWC in acest an un urmas al modelului LG L70. Noul model Y70 va avea un display HD de 4,7 inch, sistem de operare Android 5.0 Lollipop si se va vinde la un pret foarte accesibil.

5. Telefonul modular de la Google ar urma sa fie prezentat la MWC in acest an. Producatorul Yezz ar fi devenit furnizor de module pentru Google Project Ara. Daca vor prezenta ceva la MWC revin cu detalii.

6. Google a stabilit data celei mai importante conferinte in care isi prezinta noile proiecte online dar si noutati legate de sistemul de operare Android. Google I/O va avea loc pe 28 si 29 mai si va fi transmis live pe internet ca si in anii trecuti.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.