Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cum a fost la #DesperadosApresSkiParty

1 min read

Desperardos Apres ski 12

In weekend-ul 21-22 februarie, berea Desperados a fost la inaltime pe partiile din Sinaia, organizand evenimentul #DesperadosWildApresSkiParty care a constat in 2 petreceri, unul la apres-ski-urile H20 de pe Valea Soarelui si cel de-al doilea la baza gondolei din Sinaia, dupa care seara un wild party misterios intr-o locatie secreta despre care nu am aflat mai nimic pana seara.

Ziua pe partie au existat cateva momente surpriza pentru cei prezenti pe partie, un concurs de desfacut beri, dar si un show de bartending, cu flacari si sticle care au zburat prin aer. Dupa ce toata ziua am schiat pe platou, in unele momente doar in tricou, chiar, vremea fiind extrem de calduroasa, dupa amiaza am coborat la cota 1000 de unde pleaca gondola din Sinaia, unde ne astepta o rampa de sarituri, special amenajata si dotata cu o imensa perna de aer pentru aterizare. Cu Desperados, adrenalina este mereu la ea acasa…
Degeaba va povestesc in cuvinte cel mai bine vedeti pozele si clipurile de mai jos 😀


Cei care au facut atmosfera pe partie au primit un Golden Ticket care a fost biletul de acces catre o petrecere exclusivista Desperados, care a avut loc seara la Hotel Mara Pool & Club.
NotSoCommon DJ (daca mergeti prin Expirat sigur stiti cine sunt), fachirii, dansatorii si magicianul Antonio au dat startul petrecerii la piscina hotelului, iar trupa Flair a pus in scena un program de dans in costume luminoase, care ascundea un singur mesaj: “Urmati-ne, vi se pregateste ceva”.

La putin timp dupa miezul noptii, petrecerea s-a mutat în clubul hotelului, unde baietii de la GOLAN au aruncat asistenta in aer (apropo cei de la GOLAN au un sunetist in public care regleaza sunetul de pe o tableta). Dupa cei de la GOLAN petrecerea a continuat pana la 6:30 dimineata cu NotSoCommon DJ, barmanii recurgand la masura extrema de a ne pregati cateva licori si de a ne deschide inca un bax de Desperaod pentru a ne trimite acasa.

Mai mult, pe toata durata serii, Golden Girls s-au amestecat prin multime in cautarea celor care au distractia in sange si i-au atras in camerele secrete, de unde toti au plecat cu premii, tatuaje si promisiunea ca vor urma si alte petreceri wild marca Desperados.

Uitandu-ma inapoi a fost un super week-end, am sarit pe trambulina de 5 ori, m-am intalnit cu cel mai bun prieten intamplator pe partie si seara la petrece am aflat ca am facut generala impreuna cu unul din membrii formatiei GOLAN. Mai multe poze de la ambele evenimente gasiti aici, aici, aici si aici. Ne vedem la urmatoarea petrecere Desperados cat de curand.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.