Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Particip la #mwc2015 si la lansarea Samsung GALAXY S6

59 sec read

10614167 10152498567063649 6251111721993258835 n

mwc1-4635188Pentru al treilea an consecutiv particip la Mobile World Congress, cea mai mare manifestare a industriei de profil la nivel mondial. La eveniment voi ajunge impreuna cu 14 firme romanesti expozante membre ale Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software Timisoara (ARIES-TM).

Aceasta este cea de 27-a editie a Congresului Mondial al Telefoniei Mobile si va avea loc in perioada 2-5 martie 2015 in Barcelona.

Tot in Barcelona pe 1 martie Samsung va prezenta flaghship-ul Samsung GALAXY S6 impreuna cu o varianta curbata a ecranului in cadrul unui nou eveniment Unpacked intr-o locatie diferita de pavilionul expozitional.

Companiile  romanesti expozante la MWC 2015 sunt:
-din Timisoara: M&M Medianet SRL, Sphinx IT SRL, Infobest Romania SRL;
-din Cluj: Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL, Evozon SRL si Net Brinel S.A;
-din Bucuresti: Simartis Telecom SRL si Rinf Outsourcing Solutions SRL;
-din Brasov: Visual Fan SRL (Allview);
-din Craiova: IT Six Global Services SRL;
-din Sibiu: Ropardo SRL.

In anii trecuti am reusit sa surprind device-uri prezentate in premiera mondiala precum YotaPhone sau telefoanele de la Caterpillar in acelasi timp cu editori celebri precum Tim Stevens de la engadget. Asa ca daca va doriti sa va arat imagini, clipuri si sa va povestesc despre un anumit produs, va rog sa imi spuneti pentru ca in acest an voi merge si cu Victoria cu care voi produce mult continut video.

Materialele din anii trecuti sunt disponibile in sectiunea Evenimente internationale.

Participarea mea la #MWC2015  s-a realizat cu sustinerea urmatorilor parteneri: delegatia Romaniei – ARIES-TM, Tarom, Samsung NX30 – cu care sunt realizate materialele vizuale si Vodafone care asigura conexiunea de date, prin tableta Vodafone Smart Tab 4.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.