Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 1-7 februarire 2015 – ep 40

56 sec read

gadget week saptamana 1 7 februa

De 40 saptamani incerc cu Victoria sa sumarizez cele mai importante stiri ale saptamanii din domeniul tehnologiei si ma bucur ca proiectul Gaget Week creste. Stirile saptamanii:

1. Samsung GALAXY Grand Prime se comercializeaza in premiera in reteaua Telekom. Un telefon cu specificatii foarte bune la pretul de 800 lei fara abonament.

2. Aquaris E4.5 Ubuntu Edition, primul smartphone Ubuntu, se lanseaza saptamana aceasta.

3. Update-ul la Android 5 Lollipop este disponbil oficial in Romania pentru telefoanele care au fost achizitionate de la operatorul Vodafone. Nu stiu daca este disponibil si pentru cei care au achizitionat telefonul si de la alti operatori sau la liber. Pe modelul pe care l-am testat nu erau prezente butoanele Android 5, singurele noutati fiind modificarea sistemului de notificari, animatii noi si posibilitatea de a adauga noi profile pentru alti utilizatori.

4. eMAG lanseaza doua branduri proprii de electronice si electrocasnice: Wink si Star-Light
Prin brandul WInk eMAG deja comercializeaza tablete de tip white-label product, iar in 2015 vor fi lansate si 7 modele de smartphone-uri.
Prin brandul Stal-Light, eMAG va comercializa electrocasnice mici si mari, deocamdata fiind comercializate doar 3 modele de televizoare. Sunt curios care este calitatea noilor produse de la eMAG.

5. Kruger & Matz lanseaza smartwatch-ul Classic la un pret foarte accesibil de doar 400 lei, compatibil cu smartphone-urile iOS si Android. Ceasul dispune de microfon si difuzor si poate prelua apeluri prin Bluetooth.

6. Samsung GALAXY S6 se lanseaza pe 1 martie la Barcelona inainte de Mobile World Congress si voi ajunge la lansarea oficiala. Inca nu am primit confirmarile pentru evenimentul de lansare de HTC si targul MWC.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.