Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ce ti se poate intampla daca ai ramas dator la Facebook

29 sec read

restanta facebook

Administrez cateva pagini de Facebook si am folosit metodele de promovare puse la dispozitie de reteaua de socializare folosind un card bancar. Facebook nu retrage banii instant, iar la un moment dat am ramas dator la Facebook cu suma de 113.54 lei, asta se intampla acum 6 luni. Intre timp cardul asociat expirase si l-am inlocuit, iar banii nu au fost retrasi din cont (fiind inregistrat cu datele cardului, nu cu datele contului bancar). Nici dobanda nu mi s-a aplicat la suma restanta.
Culmea este ca administrez o pagina de Facebook si cu un alt cont pe care am introdus noul card si nu mi s-a retras suma datorata catre Facebook.

restanta_facebookVreau sa stiu daca si voi ati intampinat o astfel de situatie si daca vi s-a aplicat o dobanda de la Facebook/ati primit vreo instiintare de la Facebook.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Ce ti se poate intampla daca ai ramas dator la Facebook”

  1. Eu n-am avut bani in cont cateva saptamani si mi i-a retras fara penalizari dupa vreo luna si ceva. Dar perioada atat de mare n-am avut…

Comments are closed.