Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cum a fost lansarea HTC One M9

39 sec read

HTC UTOPIA 20

Pe  scurt! Pentru ca nu prea au avut ce sa prezinte. HTC One M9 are acum o camera principala (nu doua ca pe M8) de 20 MP protejata cu lentile de safir, procesor Snapdragon 810 si o inventie de marketing sistem audio Dolby 5.1.

Am facut si cateva poze cu noua camera de 20 MPx de pe HTC M9:

Smartwatch-ul HTC s-a dovedit a fi o bratara de fitness. HTC Grip a fost realizata impreuna cu cei de la Under Armour, dar a fost expusa doar in vitrina si oprita, dupa conferinta de presa.
HTC_UTOPIA (31)
Surpriza serii au fost ochelarii VR HTC re VIVE, nu neaparat ochelarii in sine care, la fel, n-au fost expusi si nici macar nu s-au dat detalii daca vor functiona impreuna cu un smartphone atasat, ci anuntul parteneriatului cu Valve. Ochelarii ar urma sa fie disponibili pana la sfarsitul anului 2015.

Cei de la HTC au fost draguti si au dat dovada de fair-play, astfel ca au asigurat si transportul pana la evenimentul Samsung, care urma sa inceapa la scurt timp dupa.

HTC_UTOPIA (34)

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Cum a fost lansarea HTC One M9”

  1. I much like the precious information you provide inside your content ar1s8lei.I&#c2t7;ll bookmark your blog and verify once again here continually.I am fairly absolutely sure I will discover a great deal of recent stuff precise right here! Superior luck to the subsequent!

Comments are closed.