Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

LG G Flex 2 disponibil pentru precomanda la Vodafone (P)

45 sec read

G

Proaspat lansat la CES 2015 in Las Vegas in luna ianuarie, LG G Flex 2 a fost prezentat si la Mobile World Congress zilele acestea in Barcelona, iar din 19 martie va fi disponibil si in Romania prin operatorul Vodafone.

Am testat primul LG G Flex care era mult mai mare (6 inci) si am ramas impresionat de suprafata de pe spate regenerabila. Noul LG G Flex 2 are 5,5 inci, o rezolutie Full HD care afiseaza perfect imaginile, spatele rezista la zgarieturi mult mai bine si nu in ultimul rand este primul telefon cu procesor Snapdragon 810 care ajunge in Romania.

Bateria este mai mica de 3000 mAh insa aceasta se incarca de la 0 la 50% in aproximativ 30 de minute.
Singurul lucru pe care nu l-am vazut pe LG G Flex 2 este functia Dual-Window care este pe LG G3.

LG G Flex 2 este disponibil la pre-comanda online folosind acest link, prin apel la *222, in reteaua de magazine proprii Vodafone sau ale partenerilor, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus).

Utilizatorii care vor achizitiona noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD de 16 Gb Kingston. In plus, toti utilizatorii care inregistreaza o pre-comanda pentru smartphone-ul LG G Flex2, in perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, si o carcasa speciala.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.