Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

#Zambetdupazambet – 24 de ore, 24 de orase pe 24 Martie

44 sec read

zambetpentruzambet 6

McDonald’s a aranjat in Piata Revolutiei (George Enescu) un labirint imens in aer liber, initiativa prin care doreste sa aduca zambete pe fata oamenilor. Puteti vizita labirintul doar astazi, in Bucuresti, pana la ora 20, campania imlovinit24 desfasurandu-se in 24 de orase de pe intreg globul, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a inceput in Australia cu o cana de cafea uriasa in care trecatorii s-au putut juca si relaxa in drum spre munca, a continuat cu un “Big Mac Selfie” in Dubai si un concert surpriza sustinut de Jessie J pentru un grup de fani norocosi in Londra, pentru a se termina cu un concert in Los Angeles sustinut de Ne-Yo. Inauntru veti gasi diferite jocuri, cutii cu obiecte ascunse in interior pe care va trebui sa le ghiciti dupa ce le atingeti, oglinzi deformatoare prin care va veti vedea mai slabi sau mai grasuti… si chiar o soprana de opera 🙂 . Prin acest eveniment McDonald’s a dat startul campaniei aniversare de 20 de ani in Romania.

Toate pozele le gasiti pe retele de socializare cu urmatoarele hashtag-uri: #imlovinit #zambetdupazambet si pe pagina de Facebook McDonald’s Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=As-p6OxGTIQ&list=PLXAab0yeqWroAR8HpftdkLBKHt519ydlD&index=1

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.