Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1TB internet 4G bonus la Cartela Telekom

1 min read

Telekom Logo

1TB-TelekomZilele trecute am scris despre bonusul de intenet nelimitat 4G, oferit de Vodafone timp de o luna tuturor clietilor care au activata o optiune de minimum 6 euro.

Si Telekom ofera un bonus asemanator, dar pentru 5 luni de zile astfel:
Orice client Cartela Telekom care activeaza una din optiunile Extra Date M, Extra L, Extra XL sau Blackberry Fast Access poate solicita un bonus de 1 TB (1024 GB) de internet la viteze 4G, pe care ii poate utiliza pana pe 15 Septembrie 2015.
Bonusul poate fi solicitat de catre toti clientii din Bucuresti si Ilfov sunand la 1234 si tastand combinatia de taste 1-8-1 pana la data de 7 Mai 2015.
Bonusul se consuma dupa terminarea traficului din optiune, iar pentru a beneficia de bonus pana in luna Septembrie trebuie sa mentineti una din optiunile de mai sus activa.

Cartela Telekom poate fi achizitionata din magazinele Telekom si se poate incarca direct cu 6 euro (34 lei), necesari pentru activarea celei mai ieftine optiuni – Extra Date M. Cartela Telekom se activeaza direct cu optiunea Extra Voce M pentru care bonusul NU este valabil. Pentru dezactivarea optiunii si restituirea creditului trebuie sa aveti datele oprite si sa nu initiati niciun apel. Optiunea se dezactiveaza trimitand un SMS la numarul de telefon 123 cu textul CREDIT. Odata restituit creditul de 6 euro puteti activa optiunea Extra Date M sunand la *100#. Dupa activarea optiunii Extra Date M, puteti activa si bonusul de intenet, sunand la 1234.

Acest bonus este o revolutie pentru piata telecom- asemantor cu celebra oferta 2000 pe care o anuntam in 2006 pe forumul Softpedia. Sper doar ca reteaua Telekom sa reziste la numarul mare de utilizatori Prepay pe care ii are si sa nu devina inaccesibila ca in 2006.
Deocamdata, in Centrul Vechi reteaua 4G Telekom, la ora 3 noaptea avea rezultate asemanatoare cu Vodafone si Orange.

Test viteza 4G Telekom-Vodafone-Vodafone-Orange
Test viteza 4G Telekom-Vodafone-Vodafone-Orange

Sa vedem daca si Orange pregateste un bonus asemanator!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

10 Replies to “1TB internet 4G bonus la Cartela Telekom”

  1. Stai linistit ca rezista reteaua si la mai mult. Gandeste-te ca rds da 5 GB/luna la viteza 3G si nu au fost probleme cu reteaua nici cand s-au ingramadit toti la abonamentele nelimitate. Sper ca de acum in colo sa inceapa o concurenta adevarata iar internetul mobil sa fie aproape gratuit la toti operatorii.

  2. La ce trebuie sa trimit mesaj pentru a vedea cati gb de net mai am din cei 1024? Multumesc

  3. Ceva asemanator este pe piata la ora actuala? Caut un prepay cu internet cat mai mult 🙂

  4. Salut Stefan.
    Vreau si eu sa te intreb daca este vreo optiune de internet nelimitat la Telekom sau Orange, nu 20,30 de GB (pentru ca sunt insuficienti) chiar si daca e la viteza mai mica, dar sa fie nelimitat. Imi amintesc de faptul ca acum cativa ani, 2,3,4 era o optiune la Cosmote (pe atunci) cu 3 euro parca, nu stiu daca stii, de internet nelimitat care intr-adevar mergea la max 50 kbps la download dar macar era nelimitata. Optiunea de care ai scris aici de bonus gratuit de 20 GB o stiu si o am dar vreau ceva mai mult, respectiv nelimitat. Daca stii tu sau cineva o astfel de optiune, va rog spuneti-mi, azi imi expira traficul si nu stiu ce optiune sa activez. Mersi anticipat! 😀

Comments are closed.