Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 29 martie – 4 aprilie 2015 – ep 47

2 min read

gadget week saptamana 29 martie

Saptamana trecuta am avut parte de doua evenimente importante, lansarea in Romania HTC One M9 si prezentarea televizoarelor de la LG ce vor intra pe piata din Romania in 2015. In continuare voi comenta cele mai importante stiri care va sunt prezentate de Victoria:

1. LG a prezentat in Romania gama de televizoare ce va fi disponibila in Romania pe parcursul anului 2015. Detalii despre noile modele cititi pe larg in articolul meu de aici. De retinut daca aveti de gand sa achizitionati un Smart TV in 2015, alegeti unul din gama 2015 de la LG, deoarece sistemul de operare WebOS este cel mai usor de utilizat, iar versiunea WebOS 2.0 de pe gama de televizoare din 2015 se misca mult mai bine. Cei care au cumparat deja un Smart TV LG cu prima versiune WebOS nu va primi update la WebOS 2.0, dar va primi in continuare update-uri de securitate si functionalitate.

2. HTC One M9 este disponibil din 3 aprilie oficial in Romania la toti operatorii telecom si prin retaileri. Modelul de la HTC a ajuns mai repede decat modelele GALAXY S6 de la Samsung cu toate ca prezentarile ambelor companii de la Barcelona au avut loc in aceeasi zi. Detalii despre ce aduce noul model din 2014 gasiti in articolul meu de aiciPuteti comanda noul HTC One M9 de la operatorii Vodafone, Orange si Telekom impreuna cu un abonament, ceea ce va si recomand deoarece puteti beneficia astfel si de o asigurare sau de pe site-urile eMAG sau QuickMobile. HTC One M9 il gasiti la cel mai bun pret la liber prin operatorul Telekom pentru 3.050 leiDaca comandati un HTC One M9 impreuna cu un abonament pe o perioada de 2 ani de zile laVodafone veti primi cadou o pereche de casti rosii JBL E30.

3. Noul LG G4 va fi prezentat pe 28 aprilie. LG G4 va avea un procesor mai slab fata de cel de pe LG G Flex 2, un procesor Octa-core Snapdragon 808 pe 64 de biti la 1,25 GHz si 3GB memorie RAM. Ecranul ar urma sa fie mai mare fata de LG G3 de 5,5 inch, la o rezolutie Quad-HD. Am in teste noul LG G Flex 2 care se misca foarte bine la prima impresie si este cel mai ieftin smartphone comparat cu HTC One M9 si Samsung GALAXY S6. LG G Flex 2 este disponibil online pe site-ul Vodafone unde veti primi si un card Kingston de 16 GB cadou. Telefonul are un pret special impreuna cu abonamentul RED 39 de 199 euro (TVA inclus) pentru un contract incheiat pe 2 ani.

4. Toshiba garanteaza pentru calitatea laptopurilor sale oferind o garantie unica in Romania. Daca un laptop Toshiba din seriile Tecra, Portégé sau Satellite Pro se strica in termen de 1 an de la cumparare Toshiba vi-l va repara gratuit la un Centru de Service Autorizat si foarte important veti primi si banii cheltuiti pentru achizitionarea laptopului înapoi prin intermediul garantiei fiabilitatii – Reliability Guarantee. Lista completa a laptopurilor care beneficiaza de aceasta garantie o puteti consulta aici.

5. Asus a lansat in Paris o noua gama de ultrabook-uri. Folosesc un laptop Asus, insa nu am fost multumit de calitatea materialelor din care este facut. Optiunea mea pentru urmatorul laptop va fi Toshiba.

6. F64 ofera consultanta foto la domiciliu. Pretul este de 149 de lei pe ora, iar durata maxima a unei sesiuni este de 4 ore, timp destul in care sa afli toate functiile ascunse ale aparatului tau foto. Serviciul se comanda de aici.

7. Glumitele de 1 aprilie… le vedeti in video 🙂

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.