Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Carti in format digital gratuite prin aplicatia Read a tree. Save a Book

1 min read

read a tree

Nu impartasesc pe retelele de socializare pasiunea pentru carti cum am vazut ca se poarta, am cateva carti stiintifice cumparate din iBooks store, dar aceasta aplicatie chiar trebuie sa ajunga la urechile oricarui pasionat de lectura ce detine un smartphone sau o tableta.

Geometry Global a creat pentru magazinul de carti elefant.ro aplicatia: Read a Tree. Save a Book. (Citeste un pom. Salveaza o carte).
Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store si ofera utilizatorilor eBook-uri (carti digitale direct pe telefon) gratuit in schimbul unei fotografii cu un copac.

read a tree

Aplicatia de mobil a fost realizata folosind tehnologii de image recognition si are ca scop, odata cu raspandirea mesajului social, generarea de continut si trafic pentru categoria eBooks de pe elefant.ro. ”Read a Tree. Save a Book.” este o aplicatie interactiva dedicata nu doar iubitorilor de eBook-uri, ci tuturor celor care constientizeaza problema distrugerii pomilor. Elefant.ro a imbratisat ideea si ofera impreuna cu edituri din Romania, o colectie inedita de eBook-uri (carti electronice) gratuite pentru utilizatorii aplicatiei. “Ne-am adus aminte ce inseamna o idee buna: nu ai nevoie de explicatii prea multe, te prinde. 

Acesta este mesajul prin care copacii iau atitudine si pornesc revolutia digitala promovand eBook-urile Elefant.

Dupa ce ai pozat un copac vei primi o carte la intamplare majoritatea cartilor fiind in limba engleza, insa exista si continut in limba romana. EBook-ul poate fi descarcat si pe dispozitivele iOS, acesta fiind in format .epub. Totdoata eBook-ul poate fi salvat si in aplicatia Dropbox cu ajutorul careia veti putea transfera cartea si pe un PC. Aplicatia are si o componenta sociala, poza facuta copacului putand fi urcata pe Facebook direct din aplicatie.

Aplicatia de mobil a fost realizata folosind tehnologii de image recognition si are ca scop, odata cu raspandirea mesajului social, generarea de continut si trafic pentru categoria eBooks de pe elefant.ro.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.