Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

HBO GO disponibil doar pentru anumiti clienti RCS-RDS

1 min read

HBO GO

HBO Romania si RCS-RDS au anuntat saptamana trecuta disponibilitatea serviciului video online HBO GO pentru „abonatii serviciul Digi Net si Digi TV care au optat pentru una dintre extraoptiunile HBO sau HBO Maxpak„. Formularea Digi Net si Digi TV lasa loc de interpretari si multi clienti au inteles ca serviciul va fi disponibil pentru toti cei care beneficiaza de exemplu doar de un abonament de internet. In realitate pentru a beneficia de serviciul HBO GO trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

  • Trebuie sa ai un abonament Digi TV (digital) SI un abonament Digi Net FiberLink. Clientii RCS-RDS care au cel mai scump abonament de cablu si nu au si internet de la RCS-RDS nu pot beneficia de HBO GO.
  • Abonamentul Digi TV trebuie sa fie digital, RCS-RDS transmit canalele HD si prin cablu analog, adica daca ai un televizor care receptioneaza canalele HD poti sa le vizionezi fara a opta pentru pachetul digital care include si un decodor (eu am acest pachet pentru ca nu suport sa am doua telecomenzi in casa si televizorul meu nu suporta cardul CI+). Pachetul analog este 25 lei, pachetul digital este 29 lei cu un decodor in custodie.
  • Abonatii Digi TV trebuie sa aiba si una din optiunile HBO sau HBO Maxpak care din luna Mai se vor majora dupa cum urmeaza:
    -Pretul extraoptiunii HBO (HBO si HBO HD) va costa 13 lei/luna, 8 lei/luna in prezent
    -Pretul extraoptiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax) va costa 14 lei/luna, 10 lei in prezent.
    Nota: Clientii care nu sunt de acord cu aceasta modificare au dreptul sa renunte la extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak fara plata vreunei despagubiri, in termen de 30 de zile de la momentul intrarii in vigoare a noilor tarife.

Pe scurt daca ai un abonament Digi TV analog si un abonament Digi Net FiberLink trebuie sa optezi pentru pachetul digital (4 lei in plus pe luna + decodor in custodie) si sa activezi si una din optiunile HBO (13 lei/luna sau 14 lei/luna) pentru a beneficia de serviciul HBO GO. Adica ar fi trebuit sa platesc pe luna in plus inca 17 lei.

Daca ai deja optiunea HBO in pachetul Digi TV si un abonament de internet, atunci serviciul HBO GO este gratuit pentru tine si se activeaza online din contul Digicare din sectiunea Administrare servicii.

hbo-go

Pe site-ul HBO GO poti utiliza concomitent 4 dispozitive (PC, dispozitiv iOS, dispozitiv Android) si poti schimba aceste terminale de maxim 5 ori intr-o luna, o limita de bun simt as putea spune, pentru a nu distribui un cont catre o scara intreaga de bloc. Pentru serviciul HBO GO am un singur lucru de reprosat, faptul ca deocamdata utilizatorii RCS-RDS nu se pot conecta in aplicatie pe platforma iOS.

P.S. Game of Thrones este disponibil gratuit pe platforma HBO GO!

Later edit: Serviciul nu este diponibil pentru clientii business, nici pentru cei care au toate serviciile de la RCS-RDS.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.