Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Bonus internet 4G gratuit o luna pentru utilizatorii Cartela Vodafone

28 sec read

oferta paste vodafone

Vodafone are o noua oferta prin care ofera un bonus dublu din valoare extraoptiunilor curente.

oferta-paste-vodafone

Pe langa acest bonus, toti clientii Cartela Vodafone, noi sau existenti, au posibilitatea de a activa un timp de 30 de zile un bonus care include trafic de date nelimitat la viteze 4G.

Pentru activarea bonusului, clientii Vodafone trebuie sa aiba activata o opitune de minim 6 euro/luna, sa apeleze *100#, sa selecteze ramura promotii si sa activeze „BONUS Net Nelimitat”. Bonusul se poate activa si din aplicatia MyVodafone in perioada 7 aprilie – 31 iulie 2015 si este valabil 30 de zile, indiferent de data expirarii extraoptiunii de pe cont.

Vitezele 4G sunt disponibile clientilor care au un telefon compatibil 4G si un SIM 4G. SIM-ul poate fi inlocuit gratuit pentru 22 RON in reprezentanțele Vodafone in doar cateva minute.

Spor la navigat!

 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

6 Replies to “Bonus internet 4G gratuit o luna pentru utilizatorii Cartela Vodafone”

  1. Ași vrea sa incerc și eu cum fac că eu am cu 5euro.

Comments are closed.