Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Techsylvania 2015 – conferinta de tehnologie + hackathon

1 min read

early bird v1

Editia a doua a Techsylvania – eveniment international pe zona de tehnologie si inovatie are loc in Cluj-Napoca, intre 6-9 iunie.

Editia din 2015 debuteaza cu un hackathon de 24 de ore (in perioada 6-7 iunie) care se adreseaza unui numar de peste 130 programatori pasionati, dornici sa dezvolte aplicatii pentru dispozitivelor wearable, dar si pentru dispozitivele care ne inconjoara (internet of things). Aceste dispozitive, cele mai noi din domeniu, vor fi puse la dispozitia participantilor prin intermediul partenerilor evenimentului. Deocamdata in industrie se incearca conectarea cat mai multor dispozitive din jurul nostru, insa softul pentru conectarea si controlarea dispozitivelor este foarte important si va fi o cerere foarte mare pe acest segment in viitor, asa ca dragi programatori, va invit sa profitati de aceasta oportunitate.

La finalul celor 24 de ore de programare, in urma unei sesiuni de prezentari, vor fi validate 3 echipe castigatoare, care vor primi premii ce constau in dispozitive si invitatii de a isi prezenta produsul la acceleratoare de startup-uri.

Techsylvania

A doua parte a evenimentului este conferinta, care va avea loc in perioada 8-9 iunie, unde discutiile vor gravita in jurul celor trei teme principale:

  • Cod- cele mai noi solutii si teme tehnice;
  • Produs – managementul produsului, marketing;
  • Finantare – modalitati de finantare si tipuri de investitii.

La conferinta vor fi prezenti reprezentanti din partea Facebook (prima aparitie publica a lui Andrei Dunca dupa ce compania sa LiveRail, a fost achizitionata de catre Facebook), Uber (Jambu Palanniapan – Manager General Regional pentru Europa Centrala si de Est), PayPal, Spotify (Frank Meehan – fost membru în consiliul de administrație al Siri si Spotify), TechstarsTech.eu (Charmaine Li – Senior Editor ) si Bitdefender (Ioan Talpes). Lista intreaga a speakerilor este in curs de definitivare si o puteți gasi actualizata pe site-ul evenimentului.

Doritorii isi pot achizitiona bilete de tip “early-bird”, cu preturi incepand de la 49 euro, pana la data de 5 aprilie de pe pe site-ul Techsylvania.

Techsylvania este un proiect organizat cu sprijinul partenerilor: Fortech, iMedicare, Telenav, GetYourGuide, Paypal, Laurentiu, Laurentiu si asociatii, Creatix Media, Squirrly, Eloquentix, Yopeso si Learning Connexions.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.