Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Mobifest – e-book Previziuni in mobile marketing in 2015 si alte detalii

1 min read

11072833 925350950849182 7618255045516125899 n

Aduc din nou in discutie conferinta Mobifest care va avea loc miercurea aceasta la Crowne Plaza Hotel, conferinta la care sunt si partener media, pentru ca am cateva noutati.

Oferta pentru cititorii blogului

Am oferit doua invitatii pentru acest eveniment si va propun pentru ultima suta de metri o oferta speciala: 5 bilete cu discount 33% (fata de oferta oficiala) pentru Mobifest 2015 (13 mai). Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand codul “stefanrosioaraMbf15“.

Transport gratuit la eveniment prin Uber

Pentru cei care nu au incercat serviciul de transport Uber am cateva coduri pe care vi le ofer celor interesati de aceasta solutie de ridesharing disponibila pentru moment doar in Bucuresti.
Mi se pare ca este cel mai bun moment in care puteti incerca acest serviciu, deoarece la Mobifest va fi prezent si un reprezentant al Uber caruia ii puteti impartasi nelamuririle sau sugestiile.

E-book mobile marketing

Pentru aceasta eveniment, Evensys impreuna cu o serie de specialisti in marketing si comunicare de pe piata locala au pregatit un foarte util e-book cu cele mai relevante tendinte in mobile communication ale momentului. In acest e-book Alexandru Cernatescu (Infinit Solutions), Alex Iosef (Imedia), Aurora Enghis (Alain Charles Publishing), Bogdan Apostol (Voxline), Bogdan Nitu (Webstyler), Cosmin Pachiu (MobileHUB), Maria Novolan (Syscom Digital), Catalin Clemente (Seenow), Dan Virtopeanu (Breeze Mobile), Dimitris Sideridis (Momobi), Dragos Stanca (Thinkdigital), Gabriel Sora (Clear Maze), Ionut Munteanu (Webdigital), Ilyan (Ilyan.com), Mugur Patrascu (Ileo) si Radu Ionescu (Kinecto) pun cap la cap tendintele din domeniul mobile.

E-book-ul 17 Previziuni care conteaza in mobile marketing poate fi descarcat gratuit de aici.

Studiul de piata Mobile Romania 2015

Evenimentul prezinta in premiera studiul “Mobile Romania 2015”, realizat de Unlock research special pentru oamenii de marketing, care va oferi date importante despre cum romanii foloses telefonul mobil, mijloacele de comunicare, retelele sociale si instrumentele de plata specifice.

Mobile Awards Romania

Pentru a treia oara pe piata locala, Mobifest va gazdui Mobile Awards Romania, singura competitie a proiectelor si aplicatiilor mobile realizate la noi in tara. Categoriile anuntate in 201 5 sunt: Cea mai buna campanie de Mobile Marketing, Cel mai bun mobi site de companie / brand, Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs, Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente), Payment (plati utilitati, telecom, plati taxi etc.), Entertainment,  Special Projects, Premiu special – Aplicatii Auto.

Participantii vor afla in cadrul Mobifest cum pot crea continut mobil eficient, element esential in crearea si gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising si cele mai bune practici de mobile marketing,  dar si care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a creste vanzarile prin intermediul platformelor mobile.

Evenimentul se adreseaza directorilor de marketing, brand manager-ilor din companii, specialistilor din agentiile digitale si de advertising, antreprenorilor si in general practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc.

Evenimentul este organizat de Evensys impreuna cu Telekom, Unicredit-Tiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital si Voxline.
Pentru detalii referitoare la eveniment va invitam sa consultati site-ul www.2015.mobifest.ro

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.