Apeluri video prin Facebook Messenger

Autor: -

In urma cu cateva saptamani Facebook a anutat posibilitatea de a efectua apeluri video intre utilizatorii Facebook direct din aplicatia Facebook Messenger de pe orice smartphone. De astazi si utilizatorii din Romania pot efectua apeluri video intre dispozitivele iOS si Android, gratuit daca au ultima versiune Facebook Messenger instalata pe smartphone.

web-messenger-video-call-button

Pentru a initia un apel trebuie sa accesezi o discutie deja inceputa cu un prieten, iar in dreapta sus vei gasi butonul de care sugereaza o camera video. Ca si in aplicatiile Skype sau Facetime vei putea schimba camere in timpul unui apel.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

19 Comentarii to Apeluri video prin Facebook Messenger

 1. De ce oare nu funcționează apelurile video pe un lumia,care utilizează Windows 8.?.(vorbesc de mesengerul de la Facebook)

  • Pentru ca sistemul de operare este utilizat de putini oameni si nu exista interes din partea dezvoltatorilor de aplicatii sa faca aplicatii bune pentru aceasta platforma. Iti recomand sa treci pe un telefon cu Android.

 2. Dragan Iulia

  Buna ziua! De ce nu imi apare iconita pentru apel video, facebook messenger, pe samsung i8160?

 3. Iuliana

  Buna ziua.de ce nu pot vedea persoana cu care vorbesc prin apelul video pe fb desi camera e deschisa?

 4. Andreea

  De ce nu pot efectua un apel video pe messenger??
  Cred că e o problema cu aplicația, nu cu telefonul.
  Am schimbat telefonul, și tot nu pot face un apel video.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*