Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana17-23 mai 2015 – ep 55

50 sec read

gadget week saptamana17 23 mai 2

Saptamana trecuta toata lumea a fost prin Mega Mall, pentru a-l vedea pe Titan The Robot sau pentru a vedea un film in noua sala 4Dx. Insa s-au mai intamplat si alte lucruri. Victoria va prezinta stirile saptamanii 17-23 Mai:

1. In Mega Mall Cinema City a deschis primul cinematograf 4Dx din Romania. Aici am scris prima mea impresie dupa ce am vazut cateva trailere, insa dupa ce am stat 2 ore la Mad Max pot sa va spun ca este suportabil chiar si 2 ore. Cel mai interesant efect mi se pare atunci cand pe ecran merge o motocicleta, in acest timp scaunele vibrand ca asemeni unui motor de mobra.

2. Sony Lavender este un smartphone dedicat selfie-urilor ce se va lansa in curand, avand o camera frontala de 13 MP. De remarcat la acest model este marginea foarte ingusta si blitul frontal. Telefonul va avea un ecran cu diagonală de 5,5”, rezolutie Full HD, un procesor octa-core pe 64 de biti MediaTek MT6752, 4G şi 2 GB de memorie RAM.

3. Noua gama de smartphone-uri Honor de la Huawei se comercializeaza exclusiv prin site-ul eMAG.

4. The light phone va fi cel mai subtire telefon, insa care va dispune doar de functia de voce.
Telefonul promite o autonomie de 20 de zile si poate fi precomandat de ep Kickstarter.

5. Samsung Galaxy A8 este un nou model din clasa medie de 5,5 inch de la Samsung, iar Galaxy A5 si A7 primesc actualizare la Android 5.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.